Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var doktorum son kontrolümde gebelik oluşmassa rahim filmi için gel dedi yarın gitmeyi düşünüyorum gittiğim gibi çekilir mi acaba öncesinde bir hazırlık falan gerekli oşur mu?Yarın adetimin bitiminin 3 günü olacak

Valla geçen hamilelikte de olmamıştı korktum olmayınca acaba kese var bebek yok mu diye

Kuzum illa kanama olacak diye bir şey yok. Doktorum bana bebeğin damarlara baskı yapmadan rahat yerleşmiştir demişti. İlla kanama olmaz hatta olmaması daha iyi düşük tehliken olmaz demişti. Kötü düşünme kuzum.

Keşke adetken gitseydiniz çünkü hemen adet bitimindeki günlerde çekiyorlar yine de doktorunuza danışın

Keşke adetken gitseydiniz çünkü hemen adet bitimindeki günlerde çekiyorlar yine de doktorunuza danışın
Doktorum bu şekilde çağırmıştı ki stresten mi bilmiyorum hala kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor adetim biraz gerginim çok fazla şey okudım ama anestezi istemiyorum inşallah dayanamayacağım bir ağrı değildir

Kızlar e nabızdan baktım bugünkü testim daha çıkmamış ya Mayıs’ta baktırdığım görünüyor arada bakarım ordan görünür heralde

Nasıl kapalı olsa açılmayacak öyle şey mi olur. Benimde tıkanıklık vardı hsg ile anlaşııldı ve o anda bir daha ilaç verip açtılar. raporda da o şekilde yazıyor. Bence başka doktora da danış mantar aşılır ilaçtı fitildi ama o dediği bana pek mantıklı gelmedi.

Kızlar bana bi cevap verseniz ya, test alayım mı tekrar erken gebelik mi alayım normal test mi? 5 gün geciktim 2 gün önce negatif çıktı normal test

Kızlar bana bi cevap verseniz ya, test alayım mı tekrar erken gebelik mi alayım normal test mi? 5 gün geciktim 2 gün önce negatif çıktı normal test
negatif cıktıysa ıkı günde yansıyacak kadar yükselmemiştir sanıyorum normal teste...nasıl olsa kanda vereceksin bence en temizi kan yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…