- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Ciktimi sonuçların aklıma sürekli kötü getirme sürekli kötüyü düşünme ki çağırma evet başlarda sürekli düşünce içinde oluyorum ama olma gebeliginin tadını çıkarmaya calisAcaba kese var bebek yerleşmedi yok mu Dİye korktum inşallah içini doldurmuştur rabbim
Korkma kuzum içini ferah tut sen ne yaptın çıkmıştır sonuçlarınAcaba kese var bebek yerleşmedi yok mu Dİye korktum inşallah içini doldurmuştur rabbim
Valla geçen hamilelikte de olmamıştı korktum olmayınca acaba kese var bebek yok mu diye
Keşke adetken gitseydiniz çünkü hemen adet bitimindeki günlerde çekiyorlar yine de doktorunuza danışınMerhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var doktorum son kontrolümde gebelik oluşmassa rahim filmi için gel dedi yarın gitmeyi düşünüyorum gittiğim gibi çekilir mi acaba öncesinde bir hazırlık falan gerekli oşur mu?Yarın adetimin bitiminin 3 günü olacak
Doktorum bu şekilde çağırmıştı ki stresten mi bilmiyorum hala kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor adetim biraz gerginim çok fazla şey okudım ama anestezi istemiyorum inşallah dayanamayacağım bir ağrı değildirKeşke adetken gitseydiniz çünkü hemen adet bitimindeki günlerde çekiyorlar yine de doktorunuza danışın
İçimi rahatlattın canım çok saolKuzum illa kanama olacak diye bir şey yok. Doktorum bana bebeğin damarlara baskı yapmadan rahat yerleşmiştir demişti. İlla kanama olmaz hatta olmaması daha iyi düşük tehliken olmaz demişti. Kötü düşünme kuzum.
3 Ten sonra çıkacak canım sağlık ocağından vermiştim çünkü kanı anca çıkar öğrenir öğrenmez haber vericemMerakla senden gelecek sonucu bekliyoruz canımChocolata_zeynep
Nasıl kapalı olsa açılmayacak öyle şey mi olur. Benimde tıkanıklık vardı hsg ile anlaşııldı ve o anda bir daha ilaç verip açtılar. raporda da o şekilde yazıyor. Bence başka doktora da danış mantar aşılır ilaçtı fitildi ama o dediği bana pek mantıklı gelmedi.Bu hafta mantardan dolayi baska doktara gittim. Igne bagisikligi zayiflattigi icin olmus olabilir dedi. Daha once mantar falan hic gelmedi başıma. O doktora da sordum gerek yok dedi. Tüpün kapali olsa acilmayacak sonucta dedi. Bilmiyorum ya. Haftaya üniversiteye aldim bakalim o ne diyecek.
çıkıyormu ya gercekten üçte bende sabah verdım bekliyorum ama3 Ten sonra çıkacak canım sağlık ocağından vermiştim çünkü kanı anca çıkar öğrenir öğrenmez haber vericem
tatlim tahlilsonuclari.gen bu adresten baksana bi deKızlar e nabızdan baktım bugünkü testim daha çıkmamış ya Mayıs’ta baktırdığım görünüyor arada bakarım ordan görünür heralde
Evet en geç 4 gibi çıkar dedi canımçıkıyormu ya gercekten üçte bende sabah verdım bekliyorum ama
Girdim sayfayı açmadı canımtatlim tahlilsonuclari.gen bu adresten baksana bi de
ya inşallah çok gerginimmm...Evet en geç 4 gibi çıkar dedi canım
Demin girdim canım sonuç kısmında 2.30 yazıyor ödüm koptu meğerse 5 ayda yapılan testmiş ya ohh dedim sonraMerakla bekliyoruz sonuçlarınızı kızlar az kaldı
negatif cıktıysa ıkı günde yansıyacak kadar yükselmemiştir sanıyorum normal teste...nasıl olsa kanda vereceksin bence en temizi kan yaptır..Kızlar bana bi cevap verseniz ya, test alayım mı tekrar erken gebelik mi alayım normal test mi? 5 gün geciktim 2 gün önce negatif çıktı normal test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?