Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum şimdi ama bende sadece beyaz akıntı ara ara da belimde ve rahmimin olduğu yerde agrı oluyor ama yerleşme kanaması falan olmadı herkeste olur mu yeni hamilelerde olmus muydu

Kızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum şimdi ama bende sadece beyaz akıntı ara ara da belimde ve rahmimin olduğu yerde agrı oluyor ama yerleşme kanaması falan olmadı herkeste olur mu yeni hamilelerde olmus muydu
O konuda bilgim yok lakin herkes yasamiyor icini ferah tut kuzum Hadi hayirli haberler ver bize

Canım şu an bende hem sarı hem beyaz akıntı var. Ağrı da bıçak saplanır gibi bazen de gaz sancısı. Hepsi de normal merak etme

İnşallah tatlım sen naptın kalp atışını falan duydun mu ne kadarlık oldu
Duydum kuzum şükür Rabbime 7 haftalık olduk inşallah sağlıcakla da kucağımıza alırız Sende kan vermişsin sanırım hadi güzel haberler vericen bize inşallah bu arada benimde yerleşme kanamam olmadı ya

Canim senin belirtilerin neydi ve adetin gecikincemi anladim bu arada cok cok hayirli olsun Rabbim saglicakla jucagina almayi nasio etsin

Amin kuzum inşallah Allah razı olsun ben adetime 2 gün kala öylesine yaptığım testle öğrendim canım sonrada kan da çıktı ama hiç umudum yoktu o yüzden belirtim de yoktu sadece ara ara kasıklarım ağrıyordu a birde belim ağrıyordu ama ben hep adete yordum birde fıtığım var benim bulantım bile olmadı o zaman inşallah Rabbim tez zaman da herkese nasip etsin sağlıcakla da kucağımıza alalım

Amin bitanem aminn Rabbim bu fuyguyu isteyen herjese yasatsinn❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…