- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
O konuda bilgim yok lakin herkes yasamiyor icini ferah tut kuzum Hadi hayirli haberler ver bizeKızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum şimdi ama bende sadece beyaz akıntı ara ara da belimde ve rahmimin olduğu yerde agrı oluyor ama yerleşme kanaması falan olmadı herkeste olur mu yeni hamilelerde olmus muydu
Canım şu an bende hem sarı hem beyaz akıntı var. Ağrı da bıçak saplanır gibi bazen de gaz sancısı. Hepsi de normal merak etmeKızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum şimdi ama bende sadece beyaz akıntı ara ara da belimde ve rahmimin olduğu yerde agrı oluyor ama yerleşme kanaması falan olmadı herkeste olur mu yeni hamilelerde olmus muydu
Canim olacak diye birsey yok. Hem ben de oldu diye korktum ilac kullandim yattim falan. Yani kendini sartlama herkesin farkliBenim ilk hamileliğimde de olmadı yine öyle bişey olmadı korkuyorum aslında
Onlar normal canım yerleşme kanaması kafama takıldı inşallah kesenin içi dolmuştur kanı verdim bakalımCanım şu an bende hem sarı hem beyaz akıntı var. Ağrı da bıçak saplanır gibi bazen de gaz sancısı. Hepsi de normal merak etme
Umarım öyledir canım benimCanim olacak diye birsey yok. Hem ben de oldu diye korktum ilac kullandim yattim falan. Yani kendini sartlama herkesin farkli
Hadi hayirlisi bize haber ver tatlum olurmu ☺Onlar normal canım yerleşme kanaması kafama takıldı inşallah kesenin içi dolmuştur kanı verdim bakalım
Vericem canım sabırsızlıkla bekliyorumHadi hayirlisi bize haber ver tatlum olurmu ☺
Ayyy Rabbim ne olur sabirla bekelyislerin sonucu guzel cikar ne olurrVericem canım sabırsızlıkla bekliyorum
Duydum kuzum şükür Rabbime 7 haftalık olduk inşallah sağlıcakla da kucağımıza alırızİnşallah tatlım sen naptın kalp atışını falan duydun mu ne kadarlık oldu
Yerleşme kanaması olmuş muydun canımDuydum kuzum şükür Rabbime 7 olduk inşallah sağlıcakla da kucağımıza alırız
Canim senin belirtilerin neydi ve adetin gecikincemi anladim bu arada cok cok hayirli olsun Rabbim saglicakla jucagina almayi nasio etsinDuydum kuzum şükür Rabbime 7 olduk inşallah sağlıcakla da kucağımıza alırız
Yok kuzum ya bende de olmadı herkesde olmuyormış amaYerleşme kanaması olmuş muydun canım
Canim senin belirtilerin neydi ve adetin gecikincemi anladim bu arada cok cok hayirli olsun Rabbim saglicakla jucagina almayi nasio etsin
Amin bitanem aminn Rabbim bu fuyguyu isteyen herjese yasatsinn❤❤Amin kuzum inşallah Allah razı olsun ben adetime 2 gün kala öylesine yaptığım testle öğrendim canım sonrada kan da çıktı ama hiç umudum yoktu o yüzden belirtim de yoktu sadece ara ara kasıklarım ağrıyordu a birde belim ağrıyordu ama ben hep adete yordum birde fıtığım var benim bulantım bile olmadı o zaman inşallah Rabbim tez zaman da herkese nasip etsin sağlıcakla da kucağımıza alalım❤
Yerleşme kanaması olmuş muydun canım
Valla geçen hamilelikte de olmamıştı korktum olmayınca acaba kese var bebek yok mu diyeKuzum benim de yerleşme kanamam olmadı. Şuan 9 haftalık olduk. Doktorum olmaması daha iyi ama olursa da ilaç veririm geçer demişti.
Acaba kese var bebek yerleşmedi yok mu Dİye korktum inşallah içini doldurmuştur rabbimYok kuzum ya bende de olmadı herkesde olmuyormış ama
döllenmiş yumurtanın rahime tutunamaması ve regl ile sonuçlanması demekKimyasal gebelik nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?