- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Evet canım işe gidiyor eşim şimdi çalıştığı yerin yanında sağlık ocağı nöbetçi ordan alacak inşallah onda da çıkarYarın mı yapçaksın canım yine
Hayirli olsun kuzum Allah c.c. onu hayirla kucagina almayi nasip etsin sana ☺Evet canım gebelik testim
Amin canım inşallah bu sefer Sağlıklı olur kan testi ile de kesinleşsinde dokturuma gidicemHayirli olsun kuzum Allah c.c. onu hayirla kucagina almayi nasip etsin sana ☺
Çıkçak inşallah kuzum merak etme senEvet canım işe gidiyor eşim şimdi çalıştığı yerin yanında sağlık ocağı nöbetçi ordan alacak inşallah onda da çıkar
Kızlar gebelik var mı sizce iki gün önce yaptım yarın da başka markayla yapcam bi akıl verin
tatlim bazen cikmayabiliyo sen en iyisi yarin saglik ocaginda kan tahlili yaptir garanti olsunBenim5 gün gecikti adetim. 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım ben. Test için erken gebelik mi almam lazımdı yanlış mı yaptım acaba ben bi akıl verinin ya
tatlim ucuz testler var ya 5 liraya onlardan iki tane al bence biri bozuksa bile digeri dogru cikarKızlar gebelik var mı sizce iki gün önce yaptım yarın da başka markayla yapcam bi akıl verin
İnşallah tatlım sen naptın kalp atışını falan duydun mu ne kadarlık olduÇıkçak inşallah kuzum merak etme sen
Sağlık ocağımı taşımam gerek ya o yüzden gidemiyorum kaydım yok, hastaneye gitmem gerek ama bilemedim kitatlim ucuz testler var ya 5 liraya onlardan iki tane al bence biri bozuksa bile digeri dogru cikar
Canım yaptın mı testini ne çıktı sonucYarın da pozitif çıkarsa testim ikna edebilirsem bende kan vermeye gitcem kızlar
Yapmadım canım 1 saate kadar kan vermeye gitcm nasipse inşallah çıkar yaCanım yaptın mı testini ne çıktı sonuc
Canım var gibi ben de bu şekilde öğrenmiştim suan 3 ayımızı bitirdik cok şükür. Ins vardir guzel haberler verirsinBuda bekledikten sonraki hali Eki Görüntüle 2286064
Aslinda bazen test ile alakali degil beta hcg hormonu kanda salgilanmadiginda idrara gecis yapmaz bundan dolayi pozitif cikmiyor tatlimBenim5 gün gecikti adetim. 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım ben. Test için erken gebelik mi almam lazımdı yanlış mı yaptım acaba ben bi akıl verinin ya
İnşallah canım peki yerleşme kanaması falan olmuş muydu sendeCanım var gibi ben de bu şekilde öğrenmiştim suan 3 ayımızı bitirdik cok şükür. Ins vardir guzel haberler verirsin
5 haftalıkken kanama gibi akıntı gibi birseyler geldi 1 2 gun. Sanırm o yerleşme kanamasiydi. Çünkü ultrasonda görünmemişti.İnşallah canım peki yerleşme kanaması falan olmuş muydu sende
Benim ilk hamileliğimde de olmadı yine öyle bişey olmadı korkuyorum aslında5 haftalıkken kanama gibi akıntı gibi birseyler geldi 1 2 gun. Sanırm o yerleşme kanamasiydi. Çünkü ultrasonda görünmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?