Hadi yaaa ne güzel bebis haberi alınca çok seviniyorum stres bebek için yok ama genel yasam için var is - ev derken stresliyim ama bir bebek konusunda değilim bosverdim ondan galiba valla bende düzensiz takip etmihorum yumurlamayi bugün olsun yapmiyorum ondan herhalde rahatim amin canim
aynen goncam nasılsıngonca1907 unutma bizi yaz arada
Hayirli olsun insallah guzel hberini aliriz bi kan verdir kuzumHanimlaaaaaaarrr ben hamileyim galiba baksanıza cuma adet olmam lazım bu sabah gebelik testi yaptım yinezırt pırt test yapıyorum zaten baksanıza ikinci çizgi daha belirgin cikti tabi yine de silik ama bana yeter silik olması ay her şeye umutlanır oldum. Hayal kırıklığı yasamam insallah Eki Görüntüle 2280310
Cnm sen nasilsin iyimisinEveet canım çızgı var kan ver bıan önce
Enfeksyon icinmi iciosun sirkeli suyu bnmde bu ara yanma var nasil yapiosun kac bardaga kac kaşik sirke ?kızlar çok şükür dünkü idrar yanmam geçti
sirkenin mucizesi
aklınızda bulunsun sizinde
ben daha 1 ay önce yaşamıştım bu durumu ve antibiyoitkle bile zor geçmişti
dün bol su ve sirkeli su içtim şuan çok kaldı acısı da azaldı
Sen naptin kuzum bu ara bakamiom merak ettim hamislerimiziKuzum evet kanda öyle çıktı ama bakalım Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah
Kuzumm yarın çok mutlu olacaksın hiç merak etmeSürekli sayfadayım kuzum ☺ yarın kalp atışı günü ve çok heyecanlıyım. İnşallah o sesi duyarım. Gebelik hormon patlamalarıyla devam ediyor. Her şeye ağlıyorumsürekli uykuluyum ve bitkinim kuzum. Mide bulantıları çok fena. Bunlar normal şeyler. İnşallah yarın mutlu olurum ☺☺
Canımmm mutlaka içEnfeksyon icinmi iciosun sirkeli suyu bnmde bu ara yanma var nasil yapiosun kac bardaga kac kaşik sirke ?
Canım aslında okuduğum kadarı ile tüpleri tıkanık olanlarda ağrı oluyormuş ilaç geçerkenKizlar bnm 3 4 gundur gogus agrim artti dokunamiorum normalde adete yakin olurdu taa ayin 2 veya 3 de olcam adet karin altimda acio hala bugun esimle artik baslangic yaptik ve sadece kadin dogumla olan bi hastaneye gittik doktora sorunumu bu ay ki degisik adetimi anlattim kan aldi 1.3 fln cikti yani gebelik yok adetin 3 gunu gelmemi kan degerime bakmami adetim bitincede rahim filmi cekicegini soledi , ona gore aşilama yapicaz bu surecde esinde tedawi olucak dedi yanliz goguslerim nie agrio cidden anlamiorum yumurtlama gunlerin icindeyim acaba oyuzden mi ?
Bide bu rahim filmi cokmu acitio bazi yerlerde öle yazmislar biraz korktum kurtaj gibi buyuk biseymi ?
Iki otobusle gidilio hastaneye yuruyecek durumda oluomu insan .s ay bilen varmi ya internette okudugunla yaşayanin anlattigi farkli oluo ?
Aa iyimis ben bal sirke su yun sadece zayiflamaya icilio biliodum bunda bi bal eklenmio denerin ts ederim kuzum bnmCanımmm mutlaka iç
Ben dün çok kötüydüm
Resmen idrarımın sonunda kan geliyordu
Yanmayı anlatmıyorum bile çok fenaydı
1 su bardağının içine 2 yemek kaşığı sirke
Sabah ve akşam içtim kuzum ben
Zaten mikrop öldürücü ve bolca tuvalete çıkardı
Şuan çok daha iyiyim acı ve yanma neredeyse bitcek kadar azaldı
Kuzun gecen ay sperm sayisi hormon bakildi dusuk cikti pehriz olmadan bu ay 3 4 gun pehriz yap gel dediler insallah guzel hber alirim rabbin kimseyi hastaneye dusurmeden evlat sahibi etsin zor zormus esiminde bnmde kardeslerimiz iki cocuklarini dogurdu o hastanede bn diodumki bnm dogumuma giderim bak tedawiye gidiorum cok zor mus ne olucagini bilmemekCanım aslında okuduğum kadarı ile tüpleri tıkanık olanlarda ağrı oluyormuş ilaç geçerken
Ama sen korkma çünkü hiç acımadı diyenlerde var
Hatta bi topik vardı forumda ben de bi ara bakmıştım
Canım doktora gitmen çok iyi olmuş en azından tedavi olacak birşey varsa tedavi olup başarırsınız herşeyi
Eşin ne için tedavi olcak kuzum
Bu ay olmazsa hamilelik bende eşimi göndermeyi düşünüyorum sperm sayısına falan bakılsın diye
Ben seni çok iyi anlıyorum kuzumKuzun gecen ay sperm sayisi hormon bakildi dusuk cikti pehriz olmadan bu ay 3 4 gun pehriz yap gel dediler insallah guzel hber alirim rabbin kimseyi hastaneye dusurmeden evlat sahibi etsin zor zormus esiminde bnmde kardeslerimiz iki cocuklarini dogurdu o hastanede bn diodumki bnm dogumuma giderim bak tedawiye gidiorum cok zor mus ne olucagini bilmemek
Kizlar bnm 3 4 gundur gogus agrim artti dokunamiorum normalde adete yakin olurdu taa ayin 2 veya 3 de olcam adet karin altimda acio hala bugun esimle artik baslangic yaptik ve sadece kadin dogumla olan bi hastaneye gittik doktora sorunumu bu ay ki degisik adetimi anlattim kan aldi 1.3 fln cikti yani gebelik yok adetin 3 gunu gelmemi kan degerime bakmami adetim bitincede rahim filmi cekicegini soledi , ona gore aşilama yapicaz bu surecde esinde tedawi olucak dedi yanliz goguslerim nie agrio cidden anlamiorum yumurtlama gunlerin icindeyim acaba oyuzden mi ?
Bide bu rahim filmi cokmu acitio bazi yerlerde öle yazmislar biraz korktum kurtaj gibi buyuk biseymi ?
Iki otobusle gidilio hastaneye yuruyecek durumda oluomu insan .s ay bilen varmi ya internette okudugunla yaşayanin anlattigi farkli oluo ?
Kuzum sağlıkla gelsinlerde herşeye razıyız anne olmak kolay değil bunca zaman bekledik vallaMide bulantıları, uyku ve bitkinlik beni mahvetti kuzumben uykuyu hiç sevmezdim ama şimdi sabah 7 de uyanıp üç saat sonra uykumdan geberiyorum sürekli sırtımda taş taşımışım gibi bitkinlik hali var. 2 gündür baş dönmesi oluyor aniden kalkınca. Bunlar normal tabi kuzum.
Yarın kalp atışı için doktora gideceğim heyecanlıyım ☺☺ inşallah o sesi duyarım ve rahatlarım ☺
Sen nasılsın kuzum ❤
Kuzum sağlıkla gelsinlerde herşeye razıyız anne olmak kolay değil bunca zaman bekledik vallabenim bugün ağrım oldu ya ara ara özellikle sabah çok fenaydım hem adet olcak kibi karın ağrısı vardı sanki tuvalete de sıkışmış gibiydim e birde tabi bel ağrım var hayır olsun inşallaj Bende nedendir bilinmez uykuyu çok severim ama 1 haftadan beri sabahın 7 sinde uyanıyorum ya sanırım heyecandan Bende yarın doktora gidicem tabi benim daha küçük kalp atışı içinde erken ama bi görünmek istedim değerime baktırayım dedim birde .İnşallaj sende kalp atışını duyar güzel haberler alırsın kuzum
Ben idare ediyorum kuzum benim bugün ağrım vardı ama şükür ki iyi diyelim iyi olsun yarın doktora gidicem bakalım tekrar değerime bakar Tek duam herşey yolunda gider Doğuma kadar inşallah kucağımada sağlıcakla alırım inşallah ben ve diğer hamişlerSen naptin kuzum bu ara bakamiom merak ettim hamislerimizi
İnşallah kuzum yarın güzel haberlerini bekliyorumAmin kuzum Allah razı olsun. Bunlar tatlı serzenişler ☺☺ inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın kuzum ☺❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?