Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dişi geyik ☺☺ hatırladım tabi ki kuzum ☺☺ önceki hesabına noldu?

Bebek daha çok yeni kuzum. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim ☺

Yaa çok sevindim bebeğinin tutunmasina sana o kadar dert etme demistik bal açılan canim hesap anlamadim bende

merhabalar öncelikle anne olucaklara tebrikler umarım sağlıklı ve güzel ömürleri olur bebişlerin ve benim gibi isteyenlere de sabır diliyorum. Bende 2 aydır denemedeyim. Bu ay daha fazla özenli oldu bişeyler 24 günde bir regl oluyorum. 2 günüm kaldı pazar ve salı olmak üzere bu hafta 2 kez erken gebelik testlerinden yaptım ve çirkin bir çizgi çıktı. Bel ağrım ve bacak ağrım çok fazla var arada bir kasıklarım ve en çok gögüslerim ağrıyor. Gögsümde kocaman bir damar belirdi. Ama ne kanamam oldu ne başka bişey sadece çok nadir karnıma sokulup çıkıyor ağrı. Sizce belli olur mu yarın sabah test yapsam 2 gün geçmiş olucak üzerinden sonuçta ?

gonca1907 milasudoruk valla filim adı kullanmayı bıraktım bu süre zarfında 25 gibi ereğli olmayı bekliyorum bakalim artık kırmızıyı görünce hayal kırıklığına dusmuyorum çok değişik bu arada diğer arkadaşlardan haber var mi

Kuzum eskilerden hamile kalan çok kişi oldu. İsim isim unuttum valla. Ben tam bebekten vazgeçtiğim ay gebe kaldım. Stresim yoktu. Hatta 23 gün adetim gecikti ve o güne kadar hiç test yapmamıştım. Sabır dedim. Sonunda test yaptım ve şükür çift çizgi çıktı. Hatta ramazanda bütün oruçları tutmuştum. Kısmet. Rabbim vaktini biliyor. İsteyen herkese nasip etsin kuzum ☺

Kuzum psikolojik belirtiler de çok oluyor. Ben aylarca psikolojik belirti yaşadım. Bence adetin en az 5 gün geçmeden test yapma. Ben 23 gün test yapmadım rekor bende sanırım varsa illa çıkar zaten kuzum. Biraz rahat ol. Biz her ay düzenli ilişkiye giriyorduk. İlk kez düzensiz yaptık yani yumurtlama gününe dikkat etmedik ve oldu. İnşallah bebişin vardır kuzum ☺

3 - 4 ay felan oldu girmeyeli calismaca iste tutturamadim valla ben hala gerçi artık sert etmiyorum zamanı vardır diyordu ve bir kac ay daha olmazsa dr. Giderim
Anladım kuzum hayırlısı olsun Rabbim sağlıcakla nasip etsin zamanını biliyordur

Canım goncanında dediği gibi ne zaman unutursan aklından çıkarırsan o zaman daha güzel oluyor stres yapmamak lazım Rabbim zamanını biliyor nasip ediyor tabi ben daha yolun başındayım Rabbim sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda

gonca1907 kız seni gördüğüne sevindim beni hatırladı mi bilmiyorum dışı geyik olarak belki hatirlarsin kac aylık canim çok sevindim uzun zamandır girmiyordumm tanıdık görmek ne mutlu etti beni
canım ben de hatırladım seni dişi geyik diyince rumuzunu değiştirmişsin

Canım ALLAH razı olsun sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah ama Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap ama şakın strese girme çıkan sonucada hazırla kendini biz aylarca burda arkadaşlarla hep bekledik ama ne zaman kendimizi rahat bıraktık o zaman rabbim nasip etti şakın stres olma .Ben bu ay yumurtlama günümü bile bilmiyordum mesela rast gele değerlendirdim kafamı başka yere yönelttim biliyorum çok zor oluyor ama dene göreceksin İnşallah meleğin gelmiştir

Hadi yaaa ne güzel bebis haberi alınca çok seviniyorum stres bebek için yok ama genel yasam için var is - ev derken stresliyim ama bir bebek konusunda değilim bosverdim ondan galiba valla bende düzensiz takip etmihorum yumurlamayi bugün olsun yapmiyorum ondan herhalde rahatim amin canim

Bebek stresi yok canim hayat stresi var maalesef aklımda yok suan bir kac ay daha olmazsa dert etmem borçların var çünkü amin canim allahtan esimde dert etmiyor yada bana yansitmiyor

Bebek stresi yok canim hayat stresi var maalesef aklımda yok suan bir kac ay daha olmazsa dert etmem borçların var çünkü amin canim allahtan esimde dert etmiyor yada bana yansitmiyor
Anladım kuzum evet eşlerimiz en büyük desteğimiz

Ya canim açılması o hesabım evet seni de hatırlıyorum bebis yokmuydu sende canim
henüz yok kuzum
denemelere devam bu 3.ayım olacak bakalım
geçen ay hastalıklarla ilaçlarla geçti toplamda 2 ay
ama gerçekten insan yoruluyor uzun seneler uğraşan arkadaşlarıma hemen verir inşallah hep böyle dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…