- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sonra iyice siliklesti o çizgi. Yani şimdi ne oldu anlamadimcanım ben ilk yolladığın resimde çizgiyi gördüm bile![]()
Foto atsana kuzum bakalım
Attım canlar bi bakın hele. Kan vermeye gideyim mi
Dur canım bi programla siyah beyaz yapıcamAttım canlar bi bakın hele. Kan vermeye gideyim mi
Ama çizgi var sanki canım ya bana da öyle geldAttım canlar bi bakın hele. Kan vermeye gideyim mi
Evet çizgi var Canım ama çok silikAma çizgi var sanki canım ya bana da öyle geld
Burada varr sankiCanım bak sanki var gibi amaMerakliiiiiiiiii
Bana var gibi geldi pembe hafiften
Aynen. Önceden o da olmuyordu. Eşim kan vermeye gidelim diyo napayimSilik olsun canım sonuçta var![]()
O zaman gidin canım eşinde öyle diyorsa git ver bizleri habersiz bırakma güzel haberler alırsın inşallahAynen. Önceden o da olmuyordu. Eşim kan vermeye gidelim diyo napayim
Duanızı eksik etmeyin nolurO zaman gidin canım eşinde öyle diyorsa git ver bizleri habersiz bırakma güzel haberler alırsın inşallah![]()
GidinAynen. Önceden o da olmuyordu. Eşim kan vermeye gidelim diyo napayim
İnşallah güzel haberler getirirsin hemen haber et bize hemenDuanızı eksik etmeyin nolur
Yanlış görmüyorsun balım ikinci çizgi var ama çok silik bakBi ben yanlış görmüyorumdur herhalde dimi![]()