Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah bakalım Allah isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin,kucağını doldursun sevinçler yaşatsın🤲🏻 Bütün belirtileri gösterip bir de kan sonucunun çıkacağı sabah idrar testinde pozitifi görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım ama benim halâ umudum var ilk denememizdi zaten ☺️😍

Merhaba. İdrar testiniz hangi markaydı? ben predictor early almıştım. doğru sonuç vermişti. acaba o mu merak ettim. yanlış sonuçlar da verebiliyor mu diye

Benim 5gun gecikti regli olmadi sanki adet olucakmisim gibi bu his var dün gece bacak yanmasından uyuyamadım ağrıdan uyumadım.sizce gebelik olabilirmi

Merhabalar adetim 1 Mart’ta ben 29 Mart’ta bu testi yaptım silik çikti aynı gün kan testi verdim negatif çıktı böyle bir şey yaşayan varmı daha adet olmadım bu test 30 saniyede silik çizgi çikti
3F2A37F5-88E1-4997-BB66-8421F7CD7C50.webp

Merhaba, 20 21 mart yumurtlama ve 22sinde catlama gormustum. 26sindan beri de az miktarda lekelenmem var bir haftadir. Adetlerim cok duzenli degil 28-35 gun arasi oluyor. Bugun 31. gunumdu ve belirgin sekilde gunluk her zamanki rutinimde surekli nefes nefese kaldim, bu beni supheye dusurdu cunku ilk gebeligimde de baslarda yasadigim bir seydi. Yasayan var mi benzer bir sey?🤨 lekelenmenin zamanlama olarak yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi catlama gununden 4 gun sonra basladi yani

Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs hassasiyetim ve ağrım başladı şaşırdım(yumurtlama öncesi ve yumurtlama gününü değerlendirdik) normalde reglden dört beş gün önce başlardı kasıklarımda alt karında ağrı oluyor bacaklarımda bir sızı var sanki. Gözlerim sızlıyor uyumak istiyorum. Hatta tv karşısında uyuyakalmışım🙂 Bunları yaşayan var mı?

Reglime 4 gün var gölge görüyor gibiyim acaba bakabilir misiniz belirti olarak göğüslerim şişti bel ağrım var

Eklentiler

• 1000007596.webp
    1000007596.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 21
Ben adet gecikmesinin 3. Gününde kanda 238 ile öğrendim. 1 hafta öncesi şiddetli kasık ağrısı ile kan vermiştim 0.1 çıkmıştı ama ilk belirtilerim 2 hafta boyunca göğüs uçlarıma acı biber sürmüşler gibi yandı kasıklarımda da hafif batmalar oldu. Adet dönemine girdiğimde ise adet olacakmış gibi hafif kramplar, gaz ve beyaz şeffaf arası vajinal akıntım olmaya başladı. Çok şükür hamileyim ve sağlıkla ilerler inş. Geçmiş deneyimlerin ise şöyle,
Benim bir tüp bebek deneyimim olumsuz sonuçlandı bir tanesi 5 haftalıkken düştü çok kanamam olduğu için kürtaj yapıldı. 6 ay çocuk istemedim sonra bir perinatologa danışarak tekrar tüp bebeğe karar verdim fakat adetlerim azalmıştı pedime geçmiyordu bile. Meğer rahim içi yapışıklık olmuş kürtajdan dolayı. Prp+histereskopi oldum 1 ay iyileşme sürecim oldu ve sonrasında doğal gebeyim. Bu arada tek tüpüm var 1 sene önce enfeksiyon sebebiyle alınmıştı. Sağ tarafım sağlam oradan doğal yolla hamile kaldım.
Diyeceğim şu ki doğru doktoru araştırın muaynelerinizi aksatmayın.

Back
X