Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba; bende aranıza yeni katıldım, öncelikle büyük bir heyecanla hamileliğini bekleyen arkadaşları kutluyoruma.s.
bu arada sizinle paylaşmak istediği birşey var; şimdi beni reglim yaklaşık 8 gün gecikti daha öncede böyle şeyler oluyordu. öğrenmek istediğim hamilelik belirtileri sizlerde nasıldı? paylaşırsanız sevinirim:dance:

merhaba; bende aranıza yeni katıldım, öncelikle büyük bir heyecanla hamileliğini bekleyen arkadaşları kutluyoruma.s.
bu arada sizinle paylaşmak istediği birşey var; şimdi beni reglim yaklaşık 8 gün gecikti daha öncede böyle şeyler oluyordu. öğrenmek istediğim hamilelik belirtileri sizlerde nasıldı? paylaşırsanız sevinirim:dance:

canım aramıza hos geldın....benım kı valla daha adetıme 15 gun falan vardı ıstahım kesıldı herseyden tıksındım ama hamılelıgı beklemedıgım ıcın havalardan sandım adetım 3 gun gectı test yaptım meger hemıleymısım...darısı senın basına canıma.s.

bu arada hamilelik belirtilerinde göğüslerin ağrıması şart mı? hamile kalıpta başlarda göğüs ağrısı yaşamamış olan arkadaşlar var mı acaba?

canım adetin yaklaşmasındada göğüsler hassaslaşıyor adet günü geçmden belirtiler karıştırılabilir en iyisi adeti 3-4 gün gçtikten sonra kan testi

hoşgeldin canım aramıza bende hamilelik belirtileri şöle oldu iştahım çok acıldı başlarda tabi şuan bişi yiyemiyorum:)göğüslerim çok hassalaştı ve hala devam edio akıntım fazlalaştı bi tek adetim gecikmemişti ilk zamanlar sonra 2 gün geçtikten sonra test yaptım 2 günde hemen çıktı idrarda benim ama 2. çizgi silik çıktı daha sonra hastanelere yaptrdım ordada pozitif çıktı ama en güveniliri tabi kan testi burda yoktu kan testi yaptramadım inş hamilesindir canım sendee darısı her isteyenin başına...

:nazar: Kızlar benim sağ kasığımda hafif ara sıra bir ağrı oluyo öle çok değil ve hemen geçiyo.Kasım 27 regli olmam inş. yerimseniben Bu arada ilişki esnasında da kasığımda hafif ağrı oluyo ve bacağıma vuruyo.Sizce neden olabilir böyle bir durumla karşılaşan oldumu kızlar :nazar:

ya benim adetime daha 10 gün var fakat dünden beri sağ kasığımda ağrı değil ama bi boşluk hissi gibi bişi var.sanki arada bi tık tık atıyo.ve şuan çok hafif mide bulantısı ve başımın sağ tarafında inanılmaz bi yarım ağrı var.sanki başımda dönüyo gibi.havalardanmıacaba hamilelik belirtisi olabilirmi.üfffffffffff

ya saolun kızlar cplar için, ama dün test yaptım 9 gün olmuştu gecikeli fakat negatif çıktı :KK43: ne yapacağım ya; hamile miyim değil miyim???

ya saolun kızlar cplar için, ama dün test yaptım 9 gün olmuştu gecikeli fakat negatif çıktı :KK43: ne yapacağım ya; hamile miyim değil miyim???

ümidini kaybetme birde kan testi yaptır istersen güzelim.ne kadarlık evlisin ve ne zamandır hamile kalamıyosun.

2yıldır evliyim,son 5 aydır bebek istiyoruz, ama olmadı, kan testi eğer bikaç güne kadar regl olmazsam yapacağım.

bence kendinize sakin bu sekilde s?k?nt? vermeyin zamani geldiginde olacaktir supheniz olmasin. geçen ay adetim 9 gn gecikmesine ragmen hamile olmadigim icin o kadar cok uzulup mutsuz olmustumki bu ay da adetim 5 gün gecikti test yapt?m sonuç pozitif cikti. emin olun size de aynisi olacaktir. sadece yumurtlama gününü hesaplayip gerekenleri yapmalisiniz. merak etmeyin gerisi kendiliginden oluyor.
ama kendinizi sakin üzmeyin.

yahshe geçengün bağlantılarda problem vardı gelemedim, ama kızlar hala olmadı bişey ya, ne regl ne de hamilelik!!!

yahshe nerdesin? bu arada meldaalmina inan bana neredeyse seninle aynı durumdayım, bunun sonu ne olurki?

merhaba kıslar bende aranıza yeni katıldım 2 yıl 3 aylık evliyim yaklaşık olarak 1,5 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor bende pko olduğu saptandı eşimi sperm düşüklüğü var bir çok doktora gittim neyse bu ay ilk defa klomene başladım pazartesi kan tahlili yaptırıcam umarım hayırlı olur

mrb zinedila bende senin gibi işham çok acıldı iki aydır adet oldum ama normal adet düzeime göre 4-5 ün geç oldum bu adt sonra belim sırt kısmım ço zağrıyor böle belirtiler olabilir mi

walla canım adet olmuşsun test yapmışsın negatif çıkmış ama eğer adetin bu ay geçiktiyse kan testi yaptr çünkü benim adetim hiç gecikmezdi gecikti ben 2 gün sonra yaptım hemen çıktı ama en güveniliri kan testi tabiki inş hamilesindir canım hayırlısı olsun...

X