Geçen ay burası sayesinde kendimi çok dinledim kesin hamileyim dedim olmadı bu ay dinlemiyorum artık kendimi dedim şimdide belirtim olup olmadığından emin olamıyorumBağımlı oldum zaten yaa ama çok strese soktu beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay burası sayesinde kendimi çok dinledim kesin hamileyim dedim olmadı bu ay dinlemiyorum artık kendimi dedim şimdide belirtim olup olmadığından emin olamıyorumBağımlı oldum zaten yaa ama çok strese soktu beni
Ahaha yine senin iyiymiş ben direk dinledim kendimde bisiyler buluyorum fln kendi belirtilerimi girerek baktım buraya çoğu kişi yaşamış ama gebe olmamışGeçen ay burası sayesinde kendimi çok dinledim kesin hamileyim dedim olmadı bu ay dinlemiyorum artık kendimi dedim şimdide belirtim olup olmadığından emin olamıyorum
İnsan engelde olamıyor araştırma hissineAhaha yine senin iyiymiş ben direk dinledim kendimde bisiyler buluyorum fln kendi belirtilerimi girerek baktım buraya çoğu kişi yaşamış ama gebe olmamış
Evet ya ben daha girmiycem heralde ya :)İnsan engelde olamıyor araştırma hissine
Valla ben tüp mideliyim normalde çok yemezdim bu ay patlama yaşadım ve kilo aldımEvet ya ben daha girmiycem heralde ya :)
Birde karnimda aşırı bı şişkinlik var nefes alırken zorlamiyorm nerdeyse normal değil bence baya 7 8 aylık hamile gibi göbeğim aşırı iştah artışı var yaşayan varmı böyle bisiy
İnşallah yoksa hamile kalmadan ben baya kilo alcamİnşallah hamileliktendir ya
Bende ayni durumdayim gerçekten sabirsizimEn iyisini siz yapmışsınız nasıl sabrettinix okadar banada bı taktik verin yapmiycam test diyorm kendimi test yaparken buluyorum
Merhaba inşallah vardır bende bugun test yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi silik çıktı inşallah vardır yarın kan vericem bende nasip Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Silikse muhtemelen vardır inşallah isteyen herkese nasip olsun bu ay içi sıra banada :)Merhaba inşallah vardır bende bugun test yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi silik çıktı inşallah vardır yarın kan vericem bende nasip Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Birde bı kacgundur karnım şiş acayip derecede 7 aylık hamile gibi istahimda açık gazlasiyla sizde varmiBende ayni durumdayim gerçekten sabirsizim
Ne kadardır çocuk deniyorsunuz acaba kaç yıldırBirde bı kacgundur karnım şiş acayip derecede 7 aylık hamile gibi istahimda açık gazlasiyla sizde varmi
Daha yeni ama hamileyim gibi bı his varN
Ne kadardır çocuk deniyorsunuz acaba kaç yıldır
Daha yeni ama hamileyim gibi bı his var ay hadi inşallah.Darısı bize
Aynen bendede aynı durum göğüslerim çok hassas ağrıyor arada karsik larimda ağrı oluyor adetime 6 gün var test yapicam da bekliyorum insallah Ümit ettiğim gibidirBirde bı kacgundur karnım şiş acayip derecede 7 aylık hamile gibi istahimda açık gazlasiyla sizde varmi
Bu durum bazılarında gebelik belirtisi oluyor bazılarında da adet öncesi sendrom..son 3 günBirde bı kacgundur karnım şiş acayip derecede 7 aylık hamile gibi istahimda açık gazlasiyla sizde varmi
Böyle bısiy okudum sanada atmak istedim insallh bizxe hamileyizdirAynen bendede aynı durum göğüslerim çok hassas ağrıyor arada karsik larimda ağrı oluyor adetime 6 gün var test yapicam da bekliyorum insallah Ümit ettiğim gibidir
Normalde hiç böyle olmazdı olsaydı farkeder dim baya 7 8 aylık hamile göbeği oldu insallh bizdeki gebelikten dirBu durum bazılarında gebelik belirtisi oluyor bazılarında da adet öncesi sendrom..son 3 gün
İnşallah canım, bende şişkinlik dün vardı bugün yok, bugün kalça kemiklerim ve kasıklarım ağrıyor bat a 10 gün kala başlamazdı bende bu ağrılar..Normalde hiç böyle olmazdı olsaydı farkeder dim baya 7 8 aylık hamile göbeği oldu insallh bizdeki gebelikten dir