• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bağımlı oldum zaten yaa ama çok strese soktu beni 😂😅
Geçen ay burası sayesinde kendimi çok dinledim kesin hamileyim dedim olmadı bu ay dinlemiyorum artık kendimi dedim şimdide belirtim olup olmadığından emin olamıyorum 😂😂

Geçen ay burası sayesinde kendimi çok dinledim kesin hamileyim dedim olmadı bu ay dinlemiyorum artık kendimi dedim şimdide belirtim olup olmadığından emin olamıyorum 😂😂
Ahaha yine senin iyiymiş 😅 ben direk dinledim kendimde bisiyler buluyorum fln kendi belirtilerimi girerek baktım buraya çoğu kişi yaşamış ama gebe olmamış

İnsan engelde olamıyor araştırma hissine 😂
Evet ya ben daha girmiycem heralde ya :)

Birde karnimda aşırı bı şişkinlik var nefes alırken zorlamiyorm nerdeyse normal değil bence baya 7 8 aylık hamile gibi göbeğim aşırı iştah artışı var yaşayan varmı böyle bisiy

Evet ya ben daha girmiycem heralde ya :)

Birde karnimda aşırı bı şişkinlik var nefes alırken zorlamiyorm nerdeyse normal değil bence baya 7 8 aylık hamile gibi göbeğim aşırı iştah artışı var yaşayan varmı böyle bisiy
Valla ben tüp mideliyim normalde çok yemezdim bu ay patlama yaşadım ve kilo aldım 😂

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba inşallah vardır bende bugun test yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi silik çıktı inşallah vardır yarın kan vericem bende nasip Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah canım benimde daha belli deil sadece bir his 4 gün var regle 2 Şubat regl tarihim beklemedeyim

Aynen bendede aynı durum göğüslerim çok hassas ağrıyor arada karsik larimda ağrı oluyor adetime 6 gün var test yapicam da bekliyorum insallah Ümit ettiğim gibidir 🤲🏻
Böyle bısiy okudum sanada atmak istedim insallh bizxe hamileyizdir ☺️ 😍

Eklentiler

• Screenshot_20250129-223323.png
    Screenshot_20250129-223323.png
    186,6 KB · Görüntüleme: 15
Normalde hiç böyle olmazdı olsaydı farkeder dim baya 7 8 aylık hamile göbeği oldu 😊insallh bizdeki gebelikten dir 🤗🤲🤲
İnşallah canım, bende şişkinlik dün vardı bugün yok, bugün kalça kemiklerim ve kasıklarım ağrıyor bat a 10 gün kala başlamazdı bende bu ağrılar.. 🙏

Back