mrb 2017 yılında benim başıma geldi. ense kalınlığı 4,5 mm di, özel bir doktora daha gittik. ense kalınlığı ödemden dolayı dedi, bebeğin belirli yerlerinde ödem oluşmuş, bebek büyüdükçe ödem yok olabilir yada bebeği öldürür dedi. istiyorsan gebeliği sonlandıralım dedi. ben istemedim herşeye kabulum dedim. karından sıvı aldırıp teste gönderdim, testin sonucu 1 ay sonra geldi temiz çıktı dünyalar benim oldu. ama bebeğimi 20 haftalık iken kaybettim kalbi durmuştu, ölü doğum yaptım. doktorun dediği gibi ödem bebeğimi öldürdü. ama hala bu ödemin neden oluştuğunu çözemediler. şimdi yine hamileyim 12+4 günlük ve yine ense kalınlığı var. doktor testler yapalım karından sıvı alalım dedi. ben ise testlerin bebeğime bir faydası olacak mı diye sordum, doktor hayır sadece bilgi amaçlı dedi. bende hiç bir test yaptırmadım ve bekliyorum. Allahıma sığındım o herşeyin iyisini bilir. Bir sürü makale okudum, bayanların yazdıklarını okudum.Bu durumda olupta sağlıklı doğan çok bebek oluyormuş. Allah yardımcımız olsunBebeğimin 12 . Haftada ense kalınlığı 4.1 mm tespit edildi 14 . Hafta gittiğimizde ense kalınlığında değişiklik olmadığı bide vucudunda ödem başladığını söylediler başına böyle birşey gelip sağlıklı doğum yapanlar var mı bebeği aldırmayı düşünmediğini için amonosentez ve CVS yaptirmadim
Mrb ne durumda bebeginiz?Bebeğimin 12 . Haftada ense kalınlığı 4.1 mm tespit edildi 14 . Hafta gittiğimizde ense kalınlığında değişiklik olmadığı bide vucudunda ödem başladığını söylediler başına böyle birşey gelip sağlıklı doğum yapanlar var mı bebeği aldırmayı düşünmediğini için amonosentez ve CVS yaptirmadim
Oncelikle basin sagolsun . 2. Bebeginiz ne durumda su anda indalah iyidirmrb 2017 yılında benim başıma geldi. ense kalınlığı 4,5 mm di, özel bir doktora daha gittik. ense kalınlığı ödemden dolayı dedi, bebeğin belirli yerlerinde ödem oluşmuş, bebek büyüdükçe ödem yok olabilir yada bebeği öldürür dedi. istiyorsan gebeliği sonlandıralım dedi. ben istemedim herşeye kabulum dedim. karından sıvı aldırıp teste gönderdim, testin sonucu 1 ay sonra geldi temiz çıktı dünyalar benim oldu. ama bebeğimi 20 haftalık iken kaybettim kalbi durmuştu, ölü doğum yaptım. doktorun dediği gibi ödem bebeğimi öldürdü. ama hala bu ödemin neden oluştuğunu çözemediler. şimdi yine hamileyim 12+4 günlük ve yine ense kalınlığı var. doktor testler yapalım karından sıvı alalım dedi. ben ise testlerin bebeğime bir faydası olacak mı diye sordum, doktor hayır sadece bilgi amaçlı dedi. bende hiç bir test yaptırmadım ve bekliyorum. Allahıma sığındım o herşeyin iyisini bilir. Bir sürü makale okudum, bayanların yazdıklarını okudum.Bu durumda olupta sağlıklı doğan çok bebek oluyormuş. Allah yardımcımız olsun
Sizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz şuanOncelikle basin sagolsun . 2. Bebeginiz ne durumda su anda indalah iyidir
Evet bende yasadim ve sonlandirildi malesefSizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz şuan
Hidrops ve kistik higroma vardi amniyosentez yaptirsim turner sendromu ciktiSizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz şuan
Peki kaçıncı haftada sonlandı tüm vücuda mı yayılmıştı ödem ve normal dogum şart mı sezeryan istesek olmaz mı öyle Bi durumdaHidrops ve kistik higroma vardi amniyosentez yaptirsim turner sendromu cikti
17. Haftada sonlandi. Ilk tum vucuttaydi sonra vucutta gitti ensede kaldi devlette normal sart ozele gidersen yapabilirler ama tavsiye etmemPeki kaçıncı haftada sonlandı tüm vücuda mı yayılmıştı ödem ve normal dogum şart mı sezeryan istesek olmaz mı öyle Bi durumda
Eğer erken tanı konursa evet normal dogum olur ama 20 yi geçerse ben normal yapamam hem panik atak hem vajinismus var alttan muayene olamam ya kendi halime bırakacaklar kendi gelecek yoksa alsınlar sezeryana. Bakalım hala umudum var ama herşeye de hazırladım kendimi17. Haftada sonlandi. Ilk tum vucuttaydi sonra vucutta gitti ensede kaldi devlette normal sart ozele gidersen yapabilirler ama tavsiye etmem
Tabi Allahtan umit kesilmez. Ama 25. Haftalarda bile sonlandiran var suni sanciyla normal dogum oluyo yaniEğer erken tanı konursa evet normal dogum olur ama 20 yi geçerse ben normal yapamam hem panik atak hem vajinismus var alttan muayene olamam ya kendi halime bırakacaklar kendi gelecek yoksa alsınlar sezeryana. Bakalım hala umudum var ama herşeye de hazırladım kendimi
Malesef bebeğim yine anne karnında öldü ve ölü doğum yaptım. Bebeğin eşinden biyopsi alıp mikroerray testine gönderdik sonuç temiz, hiç bir şey yok. yani sebepsiz.Oncelikle basin sagolsun . 2. Bebeginiz ne durumda su anda indalah iyidir
Cok cok uzgunum ne diycemi bilemiyorum Allah sabirlar versin hepimizeMalesef bebeğim yine anne karnında öldü ve ölü doğum yaptım. Bebeğin eşinden biyopsi alıp mikroerray testine gönderdik sonuç temiz, hiç bir şey yok. yani sebepsiz.
teşekkür ederim. 15. haftada oldu, şubat ayında.Cok cok uzgunum ne diycemi bilemiyorum Allah sabirlar versin hepimizekac haftalikken oldu olay ve ne kadar oldu
Sebepsiz yere olunca da kotu en azindan bi sebebi olsa....su an bi gebelik varmiteşekkür ederim. 15. haftada oldu, şubat ayında.
malesef yok. bu benim 4. gebeliğimdi artık düşünmüyoruz. çünkü sebebi olmadığı için aynı şeyler sürekli tekrar edip duracak. 2018 yılında evlat edinme için başvuru yapmıştık, şimdi dört gözle onu bekliyorum. Yani başka birinin benim için bir bebek doğurmasını umut ediyorum.Sebepsiz yere olunca da kotu en azindan bi sebebi olsa....su an bi gebelik varmi
O nasil olacak? Hic cocugunuz varmi peki?malesef yok. bu benim 4. gebeliğimdi artık düşünmüyoruz. çünkü sebebi olmadığı için aynı şeyler sürekli tekrar edip duracak. 2018 yılında evlat edinme için başvuru yapmıştık, şimdi dört gözle onu bekliyorum. Yani başka birinin benim için bir bebek doğurmasını umut ediyorum.
yok. artık sıra bekliyoruz sosyal hizmetlerden ne zaman sıra gelirseO nasil olacak? Hic cocugunuz varmi peki?
4üde ölü dogum mu olduyok. artık sıra bekliyoruz sosyal hizmetlerden ne zaman sıra gelirse