erken gelen adet yardımmmmm

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
33
merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun
uzun zamandır pcos kilo problemlerim vardı ve 45 50 günde hatta bazen 2 ayda bir adet oluyordum yaklasık 1 2 senem boyle geçti
sonra yavas yavas kilo verdim ve bence kiloyada bağlıydı cünkü git gide adet tarihim kısaldı. 38 39 güne düştü
6ay önce klomenle 4 tane yumurta elde ettik çatlatma iğneside kullanılmadı kendiliğinden çatlamış ancak esim çatlama tarihinde burda yoktu ve değerlendiremedik adet oldum 30. gün
5aydır yvas yavas kilo vermeye devam ettim 12 kilo daha verdim
ve 5 aydır 33 34 günde adert oluyordum
fakat dün gece adetimin 23. günü kanamam basladı
adet kadar yoğun deil ama yinede fazla
adetime daha 10 gün var ve hayatım boyunca ilk defa boyle bisey basıma geldi.
5 senelik evliyim hiç korunmadım ve hiç hamile kalmadım. bunun sebebini kiloya bağladığımdan vermeye devam ettim. ama bu kadar erken hiç adet olmamıştım sizce
yerleşme kanaması olabilirmi?
yerleşme kanaması bu denli çok olabilirmi?
basına boyle bisey gelip hamile olan varmı
yoksa umudu kesip önümüzdeki ayamı bakmalıyım
mutlaka doktora gitmelimiyim
nolur yardım kızlar

Canım yerleşme kanaması kahwerengimsi ve az olmuştu benim kişiden kişiye değişebilir belkide kan testi yaptır kafan rahat olsun bence inşallah umudun gerçek olur

Canım yerleşme kanaması kahwerengimsi ve az olmuştu benim kişiden kişiye değişebilir belkide kan testi yaptır kafan rahat olsun bence inşallah umudun gerçek olur
kesin çıkarmı canım varsa kanda? yoksa 1 2 gün daha beklemelimiyim? cevabın için tesekkür ederim insallah bigün umudum gerçeklesir. seneler oldu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…