- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bitanemmisinsen
Arkadaslar adet oldum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulme canım Rabbim her şeyin hayırlısı versin, en kısa zamanda inşallah bebeğine kavusursunArkadaslar adet oldum![]()
Birde canim bende insulin direnci var 've sabah ac karna glifor kullaniyorum bride folik asite basladim.3 aydir duzensizde olsa
Aminnnnn canım.aminnnnnnUzulme canım Rabbim her şeyin hayırlısı versin, en kısa zamanda inşallah bebeğine kavusursun
Onu bilmiyorum.sadece doktorum söylemişti.Direncin kaç?
Onu bilmiyorum.sadece doktorum söylemişti.
Canım hafifte olsa çizgi var.hadi inşallah ama birkacgun sonra yeniden test yap bazen kaybolabiliyor malesef ve üzülüyor insanKızlar sabah test yaptim 3 gun var bata, ışıkta bakınca cizgiyi fark ettim, bir bakar misiniz gebelik var mi?Eki Görüntüle 2000796
Canım hafifte olsa çizgi var.hadi inşallah ama birkacgun sonra yeniden test yap bazen kaybolabiliyor malesef ve üzülüyor insan[/QUOTE
evett sabah ackarna glifor 1000mg. Alıyorum.Tedavi almıyor musun?
İnsülin direnci yumurtlama kalitesini düşürüp, Pcos a sebep olur. Ya da Pcos insülin direncini arttırır ve şeker hastalığına neden olur.
İnsülin direncini kıracak metoformin içeren ilaçlar yumurtlamayı destekleyicidir.
Değerin kaç bilmiyorum ama diyet + ilaç ile yumurtlama kaliten artabilir.
Evetttt sabah ackarna 1000mg aliyorumTedavi almıyor musun?
İnsülin direnci yumurtlama kalitesini düşürüp, Pcos a sebep olur. Ya da Pcos insülin direncini arttırır ve şeker hastalığına neden olur.
İnsülin direncini kıracak metoformin içeren ilaçlar yumurtlamayı destekleyicidir.
Değerin kaç bilmiyorum ama diyet + ilaç ile yumurtlama kaliten artabilir.
Evetttt sabah ackarna 1000mg aliyorum
İnşallah.teşekkür ederim :)Tedirgin olmama gerek yok öyleyse :)
Ayy hadi inşallah güzel haber alırsın.Benim adetim 2gun gecti üzülürüm belki diye test yaomaya korkuyorum
İnşallah canımAyy hadi inşallah güzel haber alırsın.
ben 3 aydır belirtilerle yaşıyor um ama sonuç olmadı henüz.inşallah bu ay hayırlı haberi alalım
Testt yaptim dun aksam ve bu sabah iminci cizgi silik cikti biraz daha bekleyecegim ve yine yapcam bakalim insalah olurr bayanlarrr insalah se inde olur canim ümidini kaybetmeAyy hadi inşallah güzel haber alırsın.
ben 3 aydır belirtilerle yaşıyor um ama sonuç olmadı henüz.inşallah bu ay hayırlı haberi alalım
Amin canım aminnnnTestt yaptim dun aksam ve bu sabah iminci cizgi silik cikti biraz daha bekleyecegim ve yine yapcam bakalim insalah olurr bayanlarrr insalah se inde olur canim ümidini kaybetme