• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelikte kasıkta kramp , idrarda koku

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu bilmiyorum.sadece doktorum söylemişti.

Tedavi almıyor musun?

İnsülin direnci yumurtlama kalitesini düşürüp, Pcos a sebep olur. Ya da Pcos insülin direncini arttırır ve şeker hastalığına neden olur.

İnsülin direncini kıracak metoformin içeren ilaçlar yumurtlamayı destekleyicidir.

Değerin kaç bilmiyorum ama diyet + ilaç ile yumurtlama kaliten artabilir.

Kızlar sabah test yaptim 3 gun var bata, ışıkta bakınca cizgiyi fark ettim, bir bakar misiniz gebelik var mi?
Screenshot_2017-05-27-08-13-14-769.jpeg

Canım hafifte olsa çizgi var.hadi inşallah ama birkacgun sonra yeniden test yap bazen kaybolabiliyor malesef ve üzülüyor insan[/QUOTE
Tedavi almıyor musun?

İnsülin direnci yumurtlama kalitesini düşürüp, Pcos a sebep olur. Ya da Pcos insülin direncini arttırır ve şeker hastalığına neden olur.

İnsülin direncini kıracak metoformin içeren ilaçlar yumurtlamayı destekleyicidir.

evett sabah ackarna glifor 1000mg. Alıyorum.

Tedavi almıyor musun?

Evetttt sabah ackarna 1000mg aliyorum

Ayy hadi inşallah güzel haber alırsın.
ben 3 aydır belirtilerle yaşıyor um ama sonuç olmadı henüz.inşallah bu ay hayırlı haberi alalım
Testt yaptim dun aksam ve bu sabah iminci cizgi silik cikti biraz daha bekleyecegim ve yine yapcam bakalim insalah olurr bayanlarrr insalah se inde olur canim ümidini kaybetme

Back