- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bitanemmisinsen
-
Valla canım benimde adetime 6 gun var kasiklarimda agri bel ve karin agrilarom var göğüslerim de büyudü bugun farkettim idrarim agir kokmaya basladi ikimiz icinde hayirlisi olsun adetini bekle bi test yap cnmKimse yok mucevap yazabilicek arkadaşlar
Aminnnn Aminnn.iki gundur com kotu kokuyor ağır.baharatli gibi asitli gibi.Valla canım benimde adetime 6 gun var kasiklarimda agri bel ve karin agrilarom var göğüslerim de büyudü bugun farkettim idrarim agir kokmaya basladi ikimiz icinde hayirlisi olsun adetini bekle bi test yap cnm
Canım benim de adetime 5 gün var ayni belirtiler ve fazlasi ben dede var cok heyecanlandim idrar testi negatif cikti kan testi yaptirdim orda da negatif cikti bence adet gununun gecmesini bekle insani erken test yapip negatif cikinca psikolojik olarak cok etkiliyor insallah hamileyizdirBnde cvb istiyorum yeniyim aranizda 1haftayi gecik migdem bulaniyor surekli karnim kramplaniyor ani bas dönmem var idrar testi yaptm ama negatf cikti regl gunumede 6gun kaldi halsizlik ve yorgunluğum uyku uyumak istiyorum hep acaba idarr testinde erken gebelik gorunmezmi yoksa gercekten degilmiyimdir bi cvb verirmisinizz lutfen
Ayyy insallah cok moralim bozuldu dun testten snra bakalim bekliyecegim az daha insallah hamileyizdirr allah herkese nasip etsin insalahCanım benim de adetime 5 gün var ayni belirtiler ve fazlasi ben dede var cok heyecanlandim idrar testi negatif cikti kan testi yaptirdim orda da negatif cikti bence adet gununun gecmesini bekle insani erken test yapip negatif cikinca psikolojik olarak cok etkiliyor insallah hamileyizdir
HaklisinizErken test yapmak pozitif olmadıkça belirsizliği sürdüren bir kısır döngü.
Belirtiler gebelik belirtisi olmak ile beraber illaki gebelik olduğu anlamına da gelmeyen belirtiler.
Bu yolda en zor başarılan şey herkese ziyadesiyle lazım.
Adı: Sabır
Yaaa,doktor kontrolu sart.bizim 3. Denememiz ay olarak.gerci yumurtlama tarihini kacirdik.yakin zamanlarda denedik esimin sehirdisinda olmasi iş sebebiyle.Klomeni eşim kullanmıştı canım spermden dolayı ben kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?