Gebeliğe Hazırlık Erken gebelikte kasıkta kramp , idrarda koku

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bitanemmisinsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar , gebelik haberi bekliyorum.yeni uye oldum.pek bilgi yok merakımla ilgili.
Erken gebelik döneminde ,
adetime 4gün var
kasık krampı hafif ,özellikle uzanırken sağa sola dönerken. İdrarım baharatlı gibi ağır kokuyor, göğüslerim 6gün kala bir anda sızlamaya başlamıştı. Ağız kuruluğum var ve canım bir anda hiç aklıma gelmeyen kalamar çekti.'ve dalından erik dut çok istiyorum.
sizce hamilemiyim.

Kimse yok mu cevap yazabilicek arkadaşlar
Valla canım benimde adetime 6 gun var kasiklarimda agri bel ve karin agrilarom var göğüslerim de büyudü bugun farkettim idrarim agir kokmaya basladi ikimiz icinde hayirlisi olsun adetini bekle bi test yap cnm

Valla canım benimde adetime 6 gun var kasiklarimda agri bel ve karin agrilarom var göğüslerim de büyudü bugun farkettim idrarim agir kokmaya basladi ikimiz icinde hayirlisi olsun adetini bekle bi test yap cnm
Aminnnn Aminnn.iki gundur com kotu kokuyor ağır.baharatli gibi asitli gibi.
've kramplarim

Bnde cvb istiyorum yeniyim aranizda 1haftayi gecik migdem bulaniyor surekli karnim kramplaniyor ani bas dönmem var idrar testi yaptm ama negatf cikti regl gunumede 6gun kaldi halsizlik ve yorgunluğum uyku uyumak istiyorum hep acaba idarr testinde erken gebelik gorunmezmi yoksa gercekten degilmiyimdir bi cvb verirmisinizz lutfen

Beklemek zor ama başka da çare yok. Belirtiler kişiden kişiye değişir ama bu kadar erken olacağını sanmıyorum. Psikolojik olabilir genellikle. Bunu moralinizi bozmak için söylemiyorum. Beklentiden ötürü ister istemez böyle oluyor, hatta adetiniz geçikiyor psikolojik olarak. Sonra hüsrana uğramayın herşeye hazır olun diye söylüyorum.

Herseye evet hazir olmak gerekiyor.
Ama umut varyaa...
suan 3gun kaldi adetime sadece goguslerim siddetli agriyor gogus ucuma dokunamiyorum , idrarim bol su icmeme ragmen kotu kokusu devam ediyor. Krampim azaldi sabah bit kere oldu.Dun cok muz yedim.magnezyum icin.
insallah bebislerimiz olur

Canım benim de adetime 5 gün var ayni belirtiler ve fazlasi ben dede var cok heyecanlandim idrar testi negatif cikti kan testi yaptirdim orda da negatif cikti bence adet gununun gecmesini bekle insani erken test yapip negatif cikinca psikolojik olarak cok etkiliyor insallah hamileyizdir

Ayyy insallah cok moralim bozuldu dun testten snra bakalim bekliyecegim az daha insallah hamileyizdirr allah herkese nasip etsin insalah

Erken test yapmak pozitif olmadıkça belirsizliği sürdüren bir kısır döngü.

Belirtiler gebelik belirtisi olmak ile beraber illaki gebelik olduğu anlamına da gelmeyen belirtiler.

Bu yolda en zor başarılan şey herkese ziyadesiyle lazım.

Adı: Sabır

Haklisiniz

Kesinlikle haklisiniz.
eğer ben gebeysem
Bu kasık krampları , idrarın ağır kokması 've göğüs 've ucu agrisi sızısı belirti olabiliyior diyebiliriz.

ben bu belirtiler ile 8-9 ay bekledim. Ama olmadı. Bana göre psikolojik bunlar. Çünkü erken belirti adı altında yazılanları hamileliğimin ileri evrelerinde yaşadım hep. Adet günü gelene kadar tüm yaşananlar psikolojik. En erken belirti adet olmamak benden söylemesi

Çok dogru
psikolojik kendimizi dinleme durumu 've de belirtiyse adet öncesiyle benzer yasananlar.
Azönce erken gebelik testi Comfort u yaptim .1gun kaldi adetime negatif cikti.
üzücü

öyle canım. Bu işler planla programla olmuyor ne yazikki. Hiç beklenmedik an oluyor.

Çok istiyorum .hayirlisini diliyorum.
hepimiz için.
klomen diye bir ilactan bahsediyorlar.
doktor kontrolundemi kullaniliyor.

Klomeni eşim kullanmıştı canım spermden dolayı ben kullanmadım.

Klomeni eşim kullanmıştı canım spermden dolayı ben kullanmadım.
Yaaa,doktor kontrolu sart.bizim 3. Denememiz ay olarak.gerci yumurtlama tarihini kacirdik.yakin zamanlarda denedik esimin sehirdisinda olmasi iş sebebiyle.
insallah guzel haber vermek nasip olsun buradan

Birde canim bende insulin direnci var 've sabah ac karna glifor kullaniyorum bride folik asite basladim.3 aydir duzensizde olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…