Erken gebelik

Kubraaaadana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2024
41
14
23
Merhabalar hanımlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika silik 10. Dakikada ise biraz daha netleşti . Sizce kuruma çizgisi mıdır değil midir

yarın sabah tekrarlayın bence. ya da imkanınız varsa direkt kan verin
Aynen yarın sabah tekrarlarım yine . Ama belirtilerim de var yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs ağrısı var özellikle bu kaç gündür daha da arttı şişti ve sertleşme oldu aşırı ağrı var . Dün gece de sıcak bastı durduk yere vücudum yanıyor gibi hissettim vücudum ateş gibiydi bugün de kasık ağrım var adet oldum olucak gibi birden giriyor ve nedendir bilmiyorum sol kasığımda sürekli bir seğirme oluyor

Aynen yarın sabah tekrarlarım yine . Ama belirtilerim de var yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs ağrısı var özellikle bu kaç gündür daha da arttı şişti ve sertleşme oldu aşırı ağrı var . Dün gece de sıcak bastı durduk yere vücudum yanıyor gibi hissettim vücudum ateş gibiydi bugün de kasık ağrım var adet oldum olucak gibi birden giriyor ve nedendir bilmiyorum sol kasığımda sürekli bir seğirme oluyor
insallah vardır valla. ilk bes dk çıktıysa vardır zaten

fotoğrafını atarmısın canım testin
IMG20241009162924.jpg
IMG20241009162934.jpg

Selamlar benzer seyler yaşıyoruz, yumurtlama tarihiniz ne zamandı

eninde sonunda öğreneceksiniz. en azından var mı yok mu stresinden kurtulursunuz 🥲
Haklısınız ama şimdiye kadar bir çok test yaptım ve hiçbiri ilk dakiklarda böyle olmadı silik şekilde çoğu ya hiç çıkmadı ya da 1 gün sonra ikinci çizgi çıkmıştı o da muhtemelen kuruma çizgisiydi bakalım kan vericem hayırlısı 😌

Haklısınız ama şimdiye kadar bir çok test yaptım ve hiçbiri ilk dakiklarda böyle olmadı silik şekilde çoğu ya hiç çıkmadı ya da 1 gün sonra ikinci çizgi çıkmıştı o da muhtemelen kuruma çizgisiydi bakalım kan vericem hayırlısı 😌
Hayırlısı olsun inşallah pozitiftir 🙏🏽🧿

valla ben derim idrar testleriyle yormayın kendinizi kan verin direkt
29 Eylül akşam 18.00 çatlatma iğnesi vuruldum bugün yaptığım gün dahil 12. Günüm sabah ilk idrarla freely marka kaset test yaptım zor görebildiğim bir hayali çizgi vardı gidip başka test aldım dıpıll marka ilk dakikada o çizgiyi gördüm resimde zor belli olsada gözle görülür derecede dün de erken gebelik testi yapmıştım bu arada onda çıkmamıştı o yüzden umutlanamıyorum fikrinizi alabilirsem sevinirim 🤲🏻 ikinci resim geçtiğimiz iki üç güne ait

Eklentiler

• IMG20241010091440.jpg
    IMG20241010091440.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG20241010093206.jpg
    IMG20241010093206.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 58
ya da imkanınız varsa direkt kan verin
eninde sonunda öğreneceksiniz. en azından var mı yok mu stresinden kurtulursunuz 🥲
bacim doktorlara yazik degil mi her heyecanla merak eden sevistikten 10 gun sonra kan vermeye baslasa doktorlar laborantlar yok yere calismayacak mi? devletin kaynagini israf etmekten baska bir sey degil.
kaldi ki battan 5 gün önceki değere bir doktor bile gebelik var ya da yok demez. "zamanla tekrar ver, artisa bakalim" derler. onda da gebelik var ya da yok demezler "degerler yüksek birkac hafta sonra tekrar gel keseye bakalim" derler. yani bu kadar erken gitmesi ogrenmesi de konu sahibine cevap olmaz. yine merakla beklemeye devam eder. bosu bosuna devletin kaynagini kullanip insanlari yorduguyla - ozel hastaneye gittiyse hic yok yere masraf yaptigiyla kalir

X