Erken gebelik

akrepmio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
520
119
23
27
Arkadaşlar selamlar. 17 18 şubat adet olmam gerekiyordu. Günü gününe olan biriyim. En fazla bir gün geç ya da erken olurum. Adetime bir kaç gün kala da belirtileri yaşayan biriyim. Fakat ne öncesinde adet sancısı çektim ne de olmam gereken günde. Adetin üstüne hamile kalmış olabilir miyim? Bir hafta geçti hala adet olamadım. 2 gün gectigi zaman kan testi vermiştim ama başka bir rahatsızlıktan ötürü rontgene girmek içindi negatif çıktı. Gebelik testi yaptım evde o da negatif çıktı. Göğsümden sıvı geliyor berrak bir renk. Bunun gebelikle ilgisi var mıdır. Yeni evliyim ve hiç bilgim yok düşüncelerinizi bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız? :)

Eğer korunmasız ilişkiniz olduysa her zaman bir ihtimal vardır. Gidip kanda gebelik testi yaptırmalısınız 1 hafta sonra.

GöğüsTen sıvı gelmesi prolaktin yükselmesiyle alakalı olabilr

Canim gouslerinden sut geliyorsa hemen kadindoguma git sebepsiz adet gecikmesi ve gouslerden sut gibi sivi gelmesi buyuk ihtimalle prolakdin yuksekliginden kaynaklaniyordur test negatif se kan kesin sonuc veriyor zaten bende ayni oldm senin gibi adet olmani bekle kafana takma adetinin ucuncu gunu git kadin douma gous belirtilerini soyle hormon testi yapacakdir prolakdin yuksekligi zaten gebe kalmaya engel oluyor suan o durumu yasiyorum adetin ucuncu gunu git canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…