How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken gebelik

Nergi6149

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
12
4
1
42
Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 4 haziran 2018 yumurtlama döneminde eşimle düzenli ilişkiye girdik normalde her ay 4 yada 5 gün erken adet oluyordum bu ay olmadı ve adetim bir gün gecikti evde yapılan testlerden yaptım negatif çıktı bu gün kan testi yaptım beta hcg 1.20 çıktı karnım belim ağrıyo göğüslerim çok hassas test için çok mu erken yükselirmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Moralini bozmak istemem ama gecikmeye rağmen kanda çıkmadıysa hamile olmama ihtimalin yüksek. Bu süreçte stresten de gecikme olabiliyor. Benim de aksine erken oldu korunmayı bırakınca.
Ama geç döllenme de olabilir o zaman çıkmama ihtimali biraz daha yüksek.
2 gün daha bekle eğer olmazsan tekrar kan verirsin

Moralini bozmak istemem ama gecikmeye rağmen kanda çıkmadıysa hamile olmama ihtimalin yüksek. Bu süreçte stresten de gecikme olabiliyor. Benim de aksine erken oldu korunmayı bırakınca.
Test yaptım nefatif çıktı ama hala adet olmamakla beraber belirtiler devam ediyor bende anlamadım

Test yaptım nefatif çıktı ama hala adet olmamakla beraber belirtiler devam ediyor bende anlamadım
ÜMitlendirmek istemem ama görümcem şuan hamile kan testinde de idrar testinde de negatif çıktı sürekli başı dönüyordu nörolojiye gittik herşey negatif çıkınca orda da temiz çıktı sonuçlar, kendisi yine de verilen ilaçları kullanmadı geç döllenme olmuş 10 gün sonra kan da başka bir hastanede (özel ) öğrendik Başka güvendiğiniz bir hastane de testi tekrarlayın derim

Canım geç döllenme nasıl oluyor ya
Mesela benim 18inde ilişkim oluyor sperm hücresi 3 gün canlı kalıyor diyelim bende 3 güns sonra yumurtluyorum 21inde mi döllenme olmuş oluyor

Back