Erken gebelik testleri

SelennHos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
13
1
1
29
Arkadaşlar selamlar. Erken gebelik testlerini illa adet döneminden önce mi kullanmamız gerekiyor? Adet döneminin yaklaşık 6 ve 7.günlerinde yapabilir miyiz? Sonucu etkiler mi yani normal bir gebelik testi olarak da kullanabilir miyiz?

Ay ben dayanamadım 14 gün önce yaptım erken gebelik testini, silik çizgi çıktı, kan testide verdim bugün, 0.0 çıktı malesef

Eklentiler

• 20210304_093907.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 60
Adetten 14 gün once test yapılır mı hiç şuan büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin nasıl testte çıksın???
Ya bellimi olur, umut işteeşim uzman olduğu için, pazar günü suriyeye yolladım, bebeğimizin olmasını çok istiyoruz belki vardır diye umutlandım o yüzden yaptım testi erkenden

Ya bellimi olur, umut işteeşim uzman olduğu için, pazar günü suriyeye yolladım, bebeğimizin olmasını çok istiyoruz belki vardır diye umutlandım o yüzden yaptım testi erkenden
Umut her zaman vardır ama bu kadar erken yapıp negatif gördükçe insanın morali bozulur en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah ama sana tavsiyem bu kadar erken yapsan da çıkmaz

Umut her zaman vardır ama bu kadar erken yapıp negatif gördükçe insanın morali bozulur en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah ama sana tavsiyem bu kadar erken yapsan da çıkmaz
Yeni evli sayılırız, 7 eylülde evlendik 8 eylülde eşim suriyeye gitti, evlendikten sonra ilk izne geldi gitti, kafaya takma diyor eşim ama elimde değil işteadetimi bekleyeceğim artık

Yeni evli sayılırız, 7 eylülde evlendik 8 eylülde eşim suriyeye gitti, evlendikten sonra ilk izne geldi gitti, kafaya takma diyor eşim ama elimde değil işteadetimi bekleyeceğim artık
Bizde ilk evlendigimizden beri istiyorduk 1.5 senelik evliyim yeni nasip oldu çok kafama taktım pko varmış bende o yüzdenmiş.. Ama birçok pkolular bile kısa zamanda hamile kalıyor belkide ben çok düşündüğüm stres yaptığım için geç oldu

Sizin yumurtlmadan sonra belirtiler oldumu nalet pcos bende de var düşünmemek elde değil bu ay yoksa kesin rahim filmi çektiriyorum

Sizin yumurtlmadan sonra belirtiler oldumu nalet pcos bende de var düşünmemek elde değil bu ay yoksa kesin rahim filmi çektiriyorum
Yinede lanet pkos deme rabbimden geldi bu dert ya daha kotu bir hastalik olsaydi buna da şükür Yumurtlama haricinde de benim hergun akintim mutlaka olur bu da pko yüzünden. Adetime 1 hafta kalaydı sanırım 2 gün uzayan akıntı gelmişti beyaz şeffaftı önemsemedim bu ay rahattım zaten sanırım o zaman olmuş bizim bebek zaten doktor geç döllenme olmuş demişti

Bıktırdı artık gerçekten psikoljkmen çöktürdü

Ay bende çok stres yapıyorum acayip araştırıyorum, hevesleniyorum ama sonra kırılıyor tüm hevesim, rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Arkadaşlar ben ilişkiden 21 gün sonra kan verdim negatif çıktı ama psikolojik olarak mı bilmiyorum çok fazla akıntım vesaire oluyor ve kasıklarımda yanma hissi oluşuyor. Ben bu kan testinden kesin olarak emin olabilir miyim? Doktorum kesin dedi

Canlar merhaba, benim bugun yumurtlamadan sonraki 12.günüm. Adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım tertemiz bir negatif çıktı :) güldüğüme bakmayın cok aşırı üzüldüm. Artık sinirimden bile gülüyorum.. şuan adetime 3 gün var. Bugun şeffaf uzayan yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Bat 9 mart. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama geçen aylarda da olmuştu o yüzden çok takılmıyorum. Sadece adetime 3 gün kala böyle yumurta akına benzer şeffaf uzayan bir akıntım hiç olmamıştı şaşırdım. Genelde yumurtlama günümde olurdu. Ee adetime de 3 gün var bu neyin nesi anlamadım. Bu acaba bir adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi. Gerçi umudum suanda yok ta.. işte insan yerinde duramıyor en ufak belirtiyi bu saatlere kadar araştırıyor. Adetine yakın böyle yaşayıpta hamile kalanınız oldu mu acaba bu arada bugun sadece 1 kez oldu birdaha gelmedi o akıntı

Buyuk ihtimal gec yumurtlama olmus olabilir ama benim bildigim yumurta akina benziuen ve uzayan bi akintiysa yumirtlama belirtisi

Buyuk ihtimal gec yumurtlama olmus olabilir ama benim bildigim yumurta akina benziuen ve uzayan bi akintiysa yumirtlama belirtisi
Ben 14.günümde yumurtladım 15.günümde çatladı. birdaha yumurtlamadım.. adete 3 gün kaldı sabıııırrr yani bakalım nolcak yine kırmızıları görmek istemiyorum ama nasip

Merhaba! Regl oldunuzmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…