- 9 Haziran 2019
- 61
- 29
- 33
-
- Konu Sahibi dilosss3404
Benim de erken gebelik testinde negatif çıktı çoook sonradan bir gölge oluştu gibi. Normal testte belirgindi. Bugün 8.gününüz galiba idrara henüz geçmemiş de olabilir, herkesin çabuk geçmiyorMerhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?
Canim benim 5. Gun embriyoauydu..5. Gunde negatif cikmisti..7. Gunde hayali cizgi cikmisti..moralini bozma..6. Gunde yapmamistim ama ben..moralini bozma.seninki 3. Gunmus..gec cikabilir.hersey olacagina variyor..benim kimyasal oldu..yani cizgiylede kalmiyo is..cok uzun soluklu bir surec tup bebek tedavisi..insallah...tutunur bebegin..sana.Evet sekizinci gün zaten eğer tuttuysa bile hesaplayınca 3.gün embriyosunun tutunması için birkaç gün gerekiyor 2 gün desek geriye 6 gün kalıyor 6 günde de idrarda yükselme olmaz herhalde
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinCanim benim 5. Gun embriyoauydu..5. Gunde negatif cikmisti..7. Gunde hayali cizgi cikmisti..moralini bozma..6. Gunde yapmamistim ama ben..moralini bozma.seninki 3. Gunmus..gec cikabilir.hersey olacagina variyor..benim kimyasal oldu..yani cizgiylede kalmiyo is..cok uzun soluklu bir surec tup bebek tedavisi..insallah...tutunur bebegin..sana.ama olumsuz olursada allah korusun..uzulme..dunyanin sonu degil benim 3. Tup bebkti..olmadi..kismet olmayinca olmuyor..hayatta devam ediyor..yine deniyecegim mesela kismet olursa..ama..rabbim sana insallah nasip etmistir...ve kucaginada almayi nasip etmistir..insallah..
Bende ilk erken gebelik testi aldım biran önce belli olsun diye negatif çıktı 1 hafta sonra normal gebelik testinde çıkmıştıMerhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?
Bence hamilesin geç kalmadn kan testi yaptıe derim hamile çıkıcaksın bariz belli ama yeniKızlar sizce gebelik var midir 4 gun once bu bugun yaptim negafit reglime 2 gun kaldi
Pazartesi reglimin 1 gunu ya bakicam gelmesse heme. Hastaneye gidicemBence hamilesin geç kalmadn kan testi yaptıe derim hamile çıkıcaksın bariz belli ama yeni
İkinci çizgi belli ama nasıl baika test negatif çıktı aynısındn yani erken gebelik testi yaptın dimi yinePazartesi reglimin 1 gunu ya bakicam gelmesse heme. Hastaneye gidicemama bugun yaptim negatifti ya uzuldum..
Yok ovula diye bi test yaptim negatif cikti ama bilmiyorum 2 haftadir agrim var belirtiler var ama bilmiyorumİkinci çizgi belli ama nasıl baika test negatif çıktı aynısındn yani erken gebelik testi yaptın dimi yine
Yaa bekle yeniden yap canım "adetten bir Hafta önce kaset testte öğrendim" diyenlere bakma herkesin bünyesi bir değilYok ovula diye bi test yaptim negatif cikti ama bilmiyorum 2 haftadir agrim var belirtiler var ama bilmiyorum
Ablama da boyle olmus ama reglime 2 gun kaldi sulu bi akintim var pazartesi olmazsam gidicem ama bilmiyorum ovulasyon gununu degerlendirdik . Suan 2 gun kaldi reglime bekliyorumYaa bekle yeniden yap canım "adetten bir Hafta önce kaset testte öğrendim" diyenlere bakma herkesin bünyesi bir değil
Benimde 2 yada 3 günüm var regl e benimde beyaz sulu akıntım var ama ümitlenemiyorumAblama da boyle olmus ama reglime 2 gun kaldi sulu bi akintim var pazartesi olmazsam gidicem ama bilmiyorum ovulasyon gununu degerlendirdik . Suan 2 gun kaldi reglime bekliyorum