Erken gebelik testleri

dilosss3404

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
61
29
33
Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?

Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?
Benim de erken gebelik testinde negatif çıktı çoook sonradan bir gölge oluştu gibi. Normal testte belirgindi. Bugün 8.gününüz galiba idrara henüz geçmemiş de olabilir, herkesin çabuk geçmiyor

Evet sekizinci gün zaten eğer tuttuysa bile hesaplayınca 3.gün embriyosunun tutunması için birkaç gün gerekiyor 2 gün desek geriye 6 gün kalıyor 6 günde de idrarda yükselme olmaz herhalde

Evet sekizinci gün zaten eğer tuttuysa bile hesaplayınca 3.gün embriyosunun tutunması için birkaç gün gerekiyor 2 gün desek geriye 6 gün kalıyor 6 günde de idrarda yükselme olmaz herhalde
Canim benim 5. Gun embriyoauydu..5. Gunde negatif cikmisti..7. Gunde hayali cizgi cikmisti..moralini bozma..6. Gunde yapmamistim ama ben..moralini bozma.seninki 3. Gunmus..gec cikabilir.hersey olacagina variyor..benim kimyasal oldu..yani cizgiylede kalmiyo is..cok uzun soluklu bir surec tup bebek tedavisi..insallah...tutunur bebegin..sana.🙏💕ama olumsuz olursada allah korusun..uzulme..dunyanin sonu degil benim 3. Tup bebkti..olmadi..kismet olmayinca olmuyor..hayatta devam ediyor..yine deniyecegim mesela kismet olursa..ama..rabbim sana insallah nasip etmistir...ve kucaginada almayi nasip etmistir..insallah..🙏🙏💕💕

Canim benim 5. Gun embriyoauydu..5. Gunde negatif cikmisti..7. Gunde hayali cizgi cikmisti..moralini bozma..6. Gunde yapmamistim ama ben..moralini bozma.seninki 3. Gunmus..gec cikabilir.hersey olacagina variyor..benim kimyasal oldu..yani cizgiylede kalmiyo is..cok uzun soluklu bir surec tup bebek tedavisi..insallah...tutunur bebegin..sana.🙏💕ama olumsuz olursada allah korusun..uzulme..dunyanin sonu degil benim 3. Tup bebkti..olmadi..kismet olmayinca olmuyor..hayatta devam ediyor..yine deniyecegim mesela kismet olursa..ama..rabbim sana insallah nasip etmistir...ve kucaginada almayi nasip etmistir..insallah..🙏🙏💕💕
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🤲🏻 Rabbim en iyilerini size nasip etsin 🤲🏻 Benimde ikinci bu ve benim belki bir şansım kaldı yada bu sondu tabi orasını Allah bilir kadere nasibe sonuna kadar inanan güvenen biriyim.Benim son şansımdı dememin sebebi de başka rahatsızlığım da var.Bir yumurtalığım alındı diğerinin de acilen alınması lazım çok ağrılarım var ama ondan önce tüp bebek deneyelim dedik.Rabbimin kaderi ona sığınmaktan başka çaremiz yok.Yoksa bende üçüncüyü dördüncüyü hatta beşinciyi denerdim

Bende ilk erken gebelik testi aldım biran önce belli olsun diye negatif çıktı 1 hafta sonra normal gebelik testinde çıkmıştı 🤗 inşallah sizde de pozitif cikar

Kızlar sizce gebelik var midir 4 gun once bu bugun yaptim negafit reglime 2 gun kaldi

Eklentiler

• IMG-20201202-WA0013.jpeg
    IMG-20201202-WA0013.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 95
X