Erken gebelik testleri doğru sonuç verir mi?

Yorumunuz için teşekurederim. 3 ay önce okuduğum bir yazıyi kendi üstumden yorumlamamla kafayi yedim biliyorum takıntı oldu ama düşunmeden duramiyorum sanki karnım şişmis gibi hissediyorum .bi kaç gün önce adet olmama yakin vajinal akintim oldu beyazımsı su hibi hatda şimdi hiç akinti yok memelerde hassasiyet de var adet olmayı bekliyorum ama çok sitresliyim .dışarıdan elime bulaşan bir spermi vajinaya değdirmem durumunda gebe mi kaldım diye düşünmekten yoruldum internetede olabilir gibi yazılar okuyunca kayış koptu
yani böyle gebe kalma ihtimaliniz on milyonda birdir belki... insanlar gebe kalabilmek için ne büyük çabalara giriyorlar, rahat olun. stres reglinizi geciktirebilir.

Bence trollsünüz ya bi insan böyle bir şeyi nasıl düşünebilir ya hayretler içerisindeyim. Bi insan boşalacakta eli değecekte onu vajinasına değdirecekte bence siz başka şeyler yaşamışsınızda söylemiyorsunuz

Baş
Bence trollsünüz ya bi insan böyle bir şeyi nasıl düşünebilir ya hayretler içerisindeyim. Bi insan boşalacakta eli değecekte onu vajinasına değdirecekte bence siz başka şeyler yaşamışsınızda söylemiyorsunuz
Baska bisey yaşasam neden soylemiyim zaten bilgi qlmaya çalışiyorum bi bilgin varsa yaz yoksa sus.

Back