Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar son zamanlarda mide bulantısı ve bayilma yaşadığım için adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptim bir dakika içinde hayalet silik cizgi cıktı daha sonra aksamina kan tahlili yaptirdim ama 0,1 cikti napicagimi sasirdim
Canım benim bat bugün 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı , dün ucuz testlerden yaptım 15 dk sonra çift çizgi çıktı , bugün yine erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama yine silik çok canlı değil
Canım benim bat bugün 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı , dün ucuz testlerden yaptım 15 dk sonra çift çizgi çıktı , bugün yine erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama yine silik çok canlı değil
Burda yazılanlardan biliyorum bende , ama bende yanılmadı sadece erken göstermedi 3 gün önce negatifti ama silik te olsa bi çizgi varsa pozitiftir bence
Burda yazılanlardan biliyorum bende , ama bende yanılmadı sadece erken göstermedi 3 gün önce negatifti ama silik te olsa bi çizgi varsa pozitiftir bence