• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde silik çizgi

Burrcusahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
30
11
3
26
20190819_130420.jpg
kızlar son zamanlarda mide bulantısı ve bayilma yaşadığım için adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptim bir dakika içinde hayalet silik cizgi cıktı daha sonra aksamina kan tahlili yaptirdim ama 0,1 cikti napicagimi sasirdim

sonuç ne oldu aceba aynısını şu an ben yaşıyorum
Canım benim bat bugün 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı , dün ucuz testlerden yaptım 15 dk sonra çift çizgi çıktı , bugün yine erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama yine silik çok canlı değil

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 671
Canım benim bat bugün 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı , dün ucuz testlerden yaptım 15 dk sonra çift çizgi çıktı , bugün yine erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama yine silik çok canlı değil
Benim yaptığım testlerde de böyle şeffaf çizgi çıkıyor inşallah vardır gebelik kan testi verdin mi

Benim yaptığım testlerde de böyle şeffaf çizgi çıkıyor inşallah vardır gebelik kan testi verdin mi
Vermedim henüz bu sabah öğrendim, bugün yarın vericem şeffaf da çıksa vardır merak etme benim dünkü testte 15 dk sonra çıkmıştı bu hemen çıktı

Back