- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
- Konu Sahibi umudumbaki28
-
Ne yaptınız?Benim testlerimdede cıkmadı üç gün önce yaptığımda cıkmamıştı , dün silik cıkmaya başladı işte canım
Daha adet olmadım canım testte yapmadım beklemedeyimNe yaptınız?
Bende öyle. Belirtilerim de böyleHanımlar bugün iğnenin 17. Günü ve bende adet belirtisi ne dair hiçbir şey yok. Bel ağrım vardı geçti. Sadece sol kasığım hafif ağrıyor göğüslerim özellikle koltuk altına doğru çok acıyor bir de çamaşırın dışında kalan kısmı çok sert damarlanmış gibi. Normalde adet sivilcesi çıkarırdım ama o da yok. Ve canım çok tatlı isterdi şimdi çikolata görmek istemiyorum. Baş ağrım olurdu o da yok. Akıntım dün ve önceki günlerde yok denecek kadar azdı. Şimdi adet oldum sanıp tuvalate gidiyorum ama sadece beyaz su gibi akıntım geliyor. Bacak içlerim çok ağrıyor. Sanki spor yapmışım ve hamlanmışım gibi. Yarın kendi adet günüm. Dördü adet tarihim oluyor. Siz ce yarından sonra da olmazsam kan testi vereyim mi. Gebelik testini 14. Gün bıraktım. Çünkü negatif sayılabilir derece de silik çıkıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem korkuyorum hem de ümit etmek istiyorum. Değişik haldeyim.
Merhaba ben erken gebelik testi aldim 4 gun once predictor ve cok silik yani biz gorduk ama neyse cikti sonra bugun test yaptim ovula da cikmadi ama bilmiyorum testi atiyim bakinMerhaba hanımlar ben çatlatma iğnesinin 13. Günü erken gebelik testi yaptım ama markası predictor ya da comfort değil. Onlardan çok şikayet var diye denemedim bile. Bugün 14. Gün Normal kaset testte çok çok silik çıktı beş dakika bile olmadan. Kafam karıştı. Diğeri 6 güne kadar erken gösterdiği için mi daha hassas. Bu arada daha önce de erken gebelik testi yapmıştım hiç çift çizgi görmedim zaten hamile de kalmadım. Aynı şekilde normal gebelik testin de de hiç aksi durum yaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba bu test için çok şikayet var. Eğer adetiniz geçerse normal test deneyin ya da adet gününüzde deneyin. Emin bilgi için kan testide verebilirsiniz. Ama bu test çok pahalı ve yalancı bir test. Ben çatlatma iğnesi vurulmuştum. 13.günü prodoctor erken gebelik testin de gördüm. Ama iğne etkisidir diye umutlanmadım. Eğer olsaydı zaten sizin diğer Testte de kendini çok silik bile olsa gösterirdi.Merhaba ben erken gebelik testi aldim 4 gun once predictor ve cok silik yani biz gorduk ama neyse cikti sonra bugun test yaptim ovula da cikmadi ama bilmiyorum testi atiyim bakin
Merhabalar ben soruma cevap ararken size denk geldim ilk defa erken gebelik testi olarak kalem tipi aldım miratech marka
10 saniye bekletn diyor ben kaba batırdım 10 snra çıkardım baktım gösterge yeri ilerlemeyi kesince tekrar batırdm negatf çıktı ama doğrumu kullandık testi emin olmadm bide nereye kadar batırmalıym şeriti kısım girse yetiyomu yoksa okun bitimine kadr falanmı
Teşekkürlerrr:)Eki Görüntüle 2738081 örnek bir resimdir..
Valla hiç belli olmuyo bu işler ya bende farklılıklar hissettim kendimde ama adet oldum yumurtlamadan tam 2 hafta sonra bide kasık ağrılarm olmazdı batmalar var hala erken gebelik testimde çok çok az silik çizgi görmüştümMerhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti, şu an adetime 4 gün var. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.Eki Görüntüle 2738924
Yarın kan testi demişsinz ama yarın kesin belli olurMerhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti, şu an adetime 4 gün var. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.Eki Görüntüle 2738924
Canim sen bi kan vr var bnce hamileyim icimede cok dogdu bi bak ne kaybederizDaha adet olmadım canım testte yapmadım beklemedeyim
Canim erken gbelik testleri yaniltiyo diger testinde bozukMerhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti, şu an adetime 4 gün var. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.Eki Görüntüle 2738924
Malesef deglm cnım doktora gttim herseyim güzel ultrasonlar hormonlarımada ama bebek olmuyo inofolic verdiCanim sen bi kan vr var bnce hamileyim icimede cok dogdu bi bak ne kaybederiz
Allahallah ama testlerin silikti yaMalesef deglm cnım doktora gttim herseyim güzel ultrasonlar hormonlarımada ama bebek olmuyo inofolic verdi
Canım ben de bunda 2 ay önce aşılama oldum ve malesef tutmadı ondan önce de bir düşük yaşadım şuan 2 sene oldu evliyiz malesef hala olmadı nedeni çikolata kisti diyolar bilmiyorum bunalımdayımMerhaba hanımlar ben çatlatma iğnesinin 13. Günü erken gebelik testi yaptım ama markası predictor ya da comfort değil. Onlardan çok şikayet var diye denemedim bile. Bugün 14. Gün Normal kaset testte çok çok silik çıktı beş dakika bile olmadan. Kafam karıştı. Diğeri 6 güne kadar erken gösterdiği için mi daha hassas. Bu arada daha önce de erken gebelik testi yapmıştım hiç çift çizgi görmedim zaten hamile de kalmadım. Aynı şekilde normal gebelik testin de de hiç aksi durum yaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?