• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testinde Net Diğer Testte çok silik

Tamam sabah ilk idrarla tekrar yap koyulaşma var mı bak canım. Koyulaşırsa hayırlı olsun ☺️ çıkmazsa kuruma çizgisidir bu günki yaptığın.
Dayanamadım bunuda şimdi yaptım

Eklentiler

• 5415239D-2E5D-408E-956F-1FF948D5AB5B.webp
    5415239D-2E5D-408E-956F-1FF948D5AB5B.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 479
Geçmedi eğer kendi adetim ise ayın dördü ya da beşi değil ise bugün ya da yarın olmalıyım gerçi kişiden kişiye değişiyor belki bende 16 ya da 18 de adet olurum iğneden sonra
Bekle canım sen biraz daha öyle hemen kestirip atma.

selâmun aleyküm benim bugün iğnenin 15. Günü kasık sancılarım var ama afedersiniz gaz sancısı gibi. Bakıyorum ama şeffaf akıntı dan başka bir şey yok. Göğüslerime dokunamıyorum özellikle yan ve iç çamaşırından açık kalan kısımlarına. Taş gibiler. Sizin de böyle oldumu?

Alıntı Cevapla

selâmun aleyküm benim bugün iğnenin 15. Günü kasık sancılarım var ama afedersiniz gaz sancısı gibi. Bakıyorum ama şeffaf akıntı dan başka bir şey yok. Göğüslerime dokunamıyorum özellikle yan ve iç çamaşırından açık kalan kısımlarına. Taş gibiler. Sizin de böyle oldumu?

Alıntı Cevapla
Benimde gögüslerim acıyor resmen ki bende gögüs hiç yok denecek kadar ama akıntım yok sabah hastalanıcak gibi oldum ama hastalanmadm

Benimde gögüslerim acıyor resmen ki bende gögüs hiç yok denecek kadar ama akıntım yok sabah hastalanıcak gibi oldum ama hastalanmadm
Bende de akıntı yoktu ama şimdi şeffaf ve su gibi geliyor hani yazın terler ya insan öyle peçete koyuyorum ıslak oluyor. Kendi adetime 3 gün var iğne dolayısı ile bugün ya da yarın olmam gerek bakalım olacak mıyım adet olacak gibi ağrım vardı şimdi geçti yani hiç yok. Bir de benim adet olmadan önce belim ağrımaya başlardı şimdi o da yok. Geçen ay WC de bile oturamıyordum ağrının ikinci günü adet olmuştum şimdi yok. Gece ter basması yaşıyorum. Özellikle ayak altlarım ateş gibi adet olmadan önce üşürüm genelde ve ayaklarım buz gibidir hep. Şimdi öyle değil. Sıcak bunalmaları yasıyorum. Ben iğne vuruldum diye kan testi vermiyorum adet günümün geçmesini bekliyorum sonuç doğru çıksın diue ama siz verin bence hamilesiniz kaset teste göre. 😊

Bende de akıntı yoktu ama şimdi şeffaf ve su gibi geliyor hani yazın terler ya insan öyle peçete koyuyorum ıslak oluyor. Kendi adetime 3 gün var iğne dolayısı ile bugün ya da yarın olmam gerek bakalım olacak mıyım adet olacak gibi ağrım vardı şimdi geçti yani hiç yok. Bir de benim adet olmadan önce belim ağrımaya başlardı şimdi o da yok. Geçen ay WC de bile oturamıyordum ağrının ikinci günü adet olmuştum şimdi yok. Gece ter basması yaşıyorum. Özellikle ayak altlarım ateş gibi adet olmadan önce üşürüm genelde ve ayaklarım buz gibidir hep. Şimdi öyle değil. Sıcak bunalmaları yasıyorum. Ben iğne vuruldum diye kan testi vermiyorum adet günümün geçmesini bekliyorum sonuç doğru çıksın diue ama siz verin bence hamilesiniz kaset teste göre. 😊
Ben albi marka aldım yine silik cıktı su dmlattım kuruma çizgisidir diye ama hayalet çizgi gibi duruyor gitmedi su damlatmama ragmen ama işte korkuyorum kan vermeye cnkü inanasım gelmiyor :(

Ben albi marka aldım yine silik cıktı su dmlattım kuruma çizgisidir diye ama hayalet çizgi gibi duruyor gitmedi su damlatmama ragmen ama işte korkuyorum kan vermeye cnkü inanasım gelmiyor :KK43:
Anlayabiliyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Gerçekten çok zor yaklaşık bir buçuk iki senedir istiyoruz 7 ay önce bıraktım test yapmayı ilk defa şimdi yapıyorum. Daha önce çok test yaptım ama hiç silik bile olsa çıkmadı şimdi ilk defa yaşıyorum bunda da çatlama iğnesi etkisi diye muallaktayım. 😶

Şimdi gidip kan versek belli olurda insan üzülmekten korkuyo işte

Hanımlar bugün iğnenin 17. Günü ve bende adet belirtisi ne dair hiçbir şey yok. Bel ağrım vardı geçti. Sadece sol kasığım hafif ağrıyor göğüslerim özellikle koltuk altına doğru çok acıyor bir de çamaşırın dışında kalan kısmı çok sert damarlanmış gibi. Normalde adet sivilcesi çıkarırdım ama o da yok. Ve canım çok tatlı isterdi şimdi çikolata görmek istemiyorum. Baş ağrım olurdu o da yok. Akıntım dün ve önceki günlerde yok denecek kadar azdı. Şimdi adet oldum sanıp tuvalate gidiyorum ama sadece beyaz su gibi akıntım geliyor. Bacak içlerim çok ağrıyor. Sanki spor yapmışım ve hamlanmışım gibi. Yarın kendi adet günüm. Dördü adet tarihim oluyor. Siz ce yarından sonra da olmazsam kan testi vereyim mi. Gebelik testini 14. Gün bıraktım. Çünkü negatif sayılabilir derece de silik çıkıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem korkuyorum hem de ümit etmek istiyorum. Değişik haldeyim. 🤦🏼‍♀️

Back