• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testinde Net Diğer Testte çok silik

Hanımlar bugün iğnenin 17. Günü ve bende adet belirtisi ne dair hiçbir şey yok. Bel ağrım vardı geçti. Sadece sol kasığım hafif ağrıyor göğüslerim özellikle koltuk altına doğru çok acıyor bir de çamaşırın dışında kalan kısmı çok sert damarlanmış gibi. Normalde adet sivilcesi çıkarırdım ama o da yok. Ve canım çok tatlı isterdi şimdi çikolata görmek istemiyorum. Baş ağrım olurdu o da yok. Akıntım dün ve önceki günlerde yok denecek kadar azdı. Şimdi adet oldum sanıp tuvalate gidiyorum ama sadece beyaz su gibi akıntım geliyor. Bacak içlerim çok ağrıyor. Sanki spor yapmışım ve hamlanmışım gibi. Yarın kendi adet günüm. Dördü adet tarihim oluyor. Siz ce yarından sonra da olmazsam kan testi vereyim mi. Gebelik testini 14. Gün bıraktım. Çünkü negatif sayılabilir derece de silik çıkıyordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem korkuyorum hem de ümit etmek istiyorum. Değişik haldeyim. 🤦🏼‍♀️
Bende öyle. Belirtilerim de böyle

Merhaba hanımlar ben çatlatma iğnesinin 13. Günü erken gebelik testi yaptım ama markası predictor ya da comfort değil. Onlardan çok şikayet var diye denemedim bile. Bugün 14. Gün Normal kaset testte çok çok silik çıktı beş dakika bile olmadan. Kafam karıştı. Diğeri 6 güne kadar erken gösterdiği için mi daha hassas. Bu arada daha önce de erken gebelik testi yapmıştım hiç çift çizgi görmedim zaten hamile de kalmadım. Aynı şekilde normal gebelik testin de de hiç aksi durum yaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba ben erken gebelik testi aldim 4 gun once predictor ve cok silik yani biz gorduk ama neyse cikti sonra bugun test yaptim ovula da cikmadi ama bilmiyorum testi atiyim bakin

Eklentiler

• IMG-20201202-WA0009.webp
    IMG-20201202-WA0009.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 285
Merhaba ben erken gebelik testi aldim 4 gun once predictor ve cok silik yani biz gorduk ama neyse cikti sonra bugun test yaptim ovula da cikmadi ama bilmiyorum testi atiyim bakin
Merhaba bu test için çok şikayet var. Eğer adetiniz geçerse normal test deneyin ya da adet gününüzde deneyin. Emin bilgi için kan testide verebilirsiniz. Ama bu test çok pahalı ve yalancı bir test. Ben çatlatma iğnesi vurulmuştum. 13.günü prodoctor erken gebelik testin de gördüm. Ama iğne etkisidir diye umutlanmadım. Eğer olsaydı zaten sizin diğer Testte de kendini çok silik bile olsa gösterirdi.

Merhabalar ben soruma cevap ararken size denk geldim ilk defa erken gebelik testi olarak kalem tipi aldım miratech marka
10 saniye bekletn diyor ben kaba batırdım 10 snra çıkardım baktım gösterge yeri ilerlemeyi kesince tekrar batırdm negatf çıktı ama doğrumu kullandık testi emin olmadm bide nereye kadar batırmalıym şeriti kısım girse yetiyomu yoksa okun bitimine kadr falanmı

Merhabalar ben soruma cevap ararken size denk geldim ilk defa erken gebelik testi olarak kalem tipi aldım miratech marka
10 saniye bekletn diyor ben kaba batırdım 10 snra çıkardım baktım gösterge yeri ilerlemeyi kesince tekrar batırdm negatf çıktı ama doğrumu kullandık testi emin olmadm bide nereye kadar batırmalıym şeriti kısım girse yetiyomu yoksa okun bitimine kadr falanmı
gebelik-hamilelik-testi-silik-cizgi-4.webp
örnek bir resimdir..

Merhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti, şu an adetime 4 gün var. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.
A2CD445F-CDFC-49C6-9EA0-31FA49387B4D.webp

Eklentiler

• E2549303-0342-48B0-B3B4-CBF5474F062E.webp
    E2549303-0342-48B0-B3B4-CBF5474F062E.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 162
Merhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti, şu an adetime 4 gün var. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.Eki Görüntüle 2738924
Valla hiç belli olmuyo bu işler ya bende farklılıklar hissettim kendimde ama adet oldum yumurtlamadan tam 2 hafta sonra bide kasık ağrılarm olmazdı batmalar var hala erken gebelik testimde çok çok az silik çizgi görmüştüm
Siz Klasik testi tekrarmı deneseniz sanki bozuk gibi geldi bana ikinci cizgi kısmı bilemedim belki idrar az yada çok gelmiştir fln

Merhaba. Bir şey sorabilir miyim? Ben de aşılama yaptırdım bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü, aşılamanın şişe 11. Günü. En başımdan beri çok zorlandım. Genelde ilk 3 gün ağrı olabileceği söylenir, ama benim sonrasında çok şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım devam etti. Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve dokunamayacak, üzerine yatamayacak kadar bir duyarlılık ve büyüme. Ara ara da kasığımda iğne batması yada çekilme şeklinde ağrılar oluyor. Dün de önceki gün de bugün de test yaptım dayanamayıp yani 9.10.11. Günler. Aşırı silik şekilde 2. Çizgi belirdi. Hatta nerdeyse kontrastta belli oluyor çizgi. Toplam 4 test yaptım biri hariç hepsinde silik çizgi ( bu testlerin 2 si erken gebelik testi, 2si normal) Bir de son 2 gündür reflü ve ciddi bi boğaz yanması ve ciddi bir karın ağrısı ve hafif bulantı var. Doktorum yarın kan tetkiki yaptırmamı önermişti, şu an adetime 4 gün var. Sizce olası mıdır gebelik? Boşuna mı kuruntu yapıyorum.Eki Görüntüle 2738924
Yarın kan testi demişsinz ama yarın kesin belli olur

Merhabalar, benim de sizlere danismak istedigim bir konu var, ben gectigimiz agustos ayinda hamile kaldim ancak bos gebelik oldugu icin eylulde kurtaj oldum. Sonrasinda regl olamadigim icin (kist olusmus) ilac kullanarak kasim ayinda kurtaj sonrasi ilk reglmi oldum. Ve bu sekilde de korunmayi biraktik doktorumun onayi ile. Regl olmama 5 gun kadar var ancak 3 gundur inanilmaz bir sirt agrisi var ( hatta covid oldugumdan suphelenip test bile yaptirdim negatif cok sukur :) ) ve bugunde ayni agri belime vuruyor. Yumurtlama gununden birkac gun sonrada sag kasigimda bir batma ve ara ara agri hissetmistim bir hafta boyunca sonrasinda kendiliginden gecti. Goguslerimde dolgunluk var ancak hic aci yok. Yani acikcasi ben ilk gebeligimde her zamanki regl oncesi belirtilerinden baska bir sey hissetmemistim gogus agrisi vs. Ama insan bebek isteyince ne kadar bilse de psikolojik olarak kendine hakim olamiyor sanirim. Erken gebelik testi alip yapsam sonuc verir mi sizce? Yabi en azindan silik cizgi vs cikar mi?

Canim erken gbelik testleri yaniltiyo diger testinde bozuk

Merhaba hanımlar ben çatlatma iğnesinin 13. Günü erken gebelik testi yaptım ama markası predictor ya da comfort değil. Onlardan çok şikayet var diye denemedim bile. Bugün 14. Gün Normal kaset testte çok çok silik çıktı beş dakika bile olmadan. Kafam karıştı. Diğeri 6 güne kadar erken gösterdiği için mi daha hassas. Bu arada daha önce de erken gebelik testi yapmıştım hiç çift çizgi görmedim zaten hamile de kalmadım. Aynı şekilde normal gebelik testin de de hiç aksi durum yaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Canım ben de bunda 2 ay önce aşılama oldum ve malesef tutmadı ondan önce de bir düşük yaşadım şuan 2 sene oldu evliyiz malesef hala olmadı nedeni çikolata kisti diyolar bilmiyorum bunalımdayım 😔

Merhaba kızlar adetim 1 gün gecikti yaptım sonuç bu sizce hamile olabilirmiyim??

Eklentiler

• 20201218_012313.webp
    20201218_012313.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 134
  • 20201218_012305.webp
    20201218_012305.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 137
Back