- 3 Nisan 2018
- 359
- 206
- 33
- 38
- Konu Sahibi hatice8679
-
Ne zaman yaptın canım? Henüz yeni mi sabah idrarınla mı?Çokmu erken yaptım acaba olsa cikarmiydi
Dün yapmıştım öğlen 1 saat felan sıvı alımı yapmadımNe zaman yaptın canım? Henüz yeni mi sabah idrarınla mı?
Orasını hiç bilmiyorum 1 aralıkta adet olacaktım olmadım daha 27 kasımda 2.kez yumurtladim çünkü adet tarihim kaydı yumurtlamanin üzerinden 16 17 gün geçmesi gerekiyo ya adet olmak için benim ona hesap edersek 6 gün var dahaBata kaç gün var?
Ben 3 gün kala yapmıştım.
Yarın sabah ilk israrla deneyin silik bi çizgi var günOrasını hiç bilmiyorum 1 aralıkta adet olacaktım olmadım daha 27 kasımda 2.kez yumurtladim çünkü adet tarihim kaydı yumurtlamanin üzerinden 16 17 gün geçmesi gerekiyo ya adet olmak için benim ona hesap edersek 6 gün var daha
Yarın sabah tekrarlayın bence ama çok silik çizgi var belli yaniDün yapmıştım öğlen 1 saat felan sıvı alımı yapmadım
Tammdir erken gebelik testiyle sabah ilk idrarla denicem resim atarim tekrardanYarın sabah tekrarlayın bence ama çok silik çizgi var belli yani
O zaman 3 gün daha bekleyin. Erken gebelik testi yapın. Prodüktör marka öneririm.Orasını hiç bilmiyorum 1 aralıkta adet olacaktım olmadım daha 27 kasımda 2.kez yumurtladim çünkü adet tarihim kaydı yumurtlamanin üzerinden 16 17 gün geçmesi gerekiyo ya adet olmak için benim ona hesap edersek 6 gün var daha
Testlerim hep o markadır teşekkür ediyorumO zaman 3 gün daha bekleyin. Erken gebelik testi yapın. Prodüktör marka öneririm.
Öyle oluyomus arkadaş yapmış onun köpürmüs şuan hamile ablasına yaptırmış onun köpurmemis oda bana soledi ama testim negatif çıktı o yüzden kafam karıştı hamile olmayan biri yaparsa test etmiş oluruzDıs macunu kopurduyse hamile.mi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?