• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde çıkan silik çizgi

Hamilelik var mı yok mu sizce?

• Var

OY: 6 23,1%
  • Yok

OY: 4 15,4%
  • Var gibi

OY: 10 38,5%
  • Emin değilim

OY: 8 30,8%

• Ankete Katılan
    26
Ne güzel canım ya rabbim hayırlı ömürler versin yavruna maşallah benim ikinci hamileliğimde öyle olmuştu adet gunumde yumurtlamışım o gun hamile kalmışım bugun 16 gün oldu yapsam çıkarmı acaba kesin ki benim iki hamileliğimdede idrarda geç cıkmıştı zaten
Sagol canim darisi senin basina. Cikar bence sen bir test yap.

Ne güzel canım ya rabbim hayırlı ömürler versin yavruna maşallah benim ikinci hamileliğimde öyle olmuştu adet gunumde yumurtlamışım o gun hamile kalmışım bugun 16 gün oldu yapsam çıkarmı acaba kesin ki benim iki hamileliğimdede idrarda geç cıkmıştı zaten
o zaman sen ayda iki kere yumurtluyorsun canım maşallah ne güzel bu her ay olmayabilir arada olduğu oluyor hayırlısı olsun hakkında

Merhaba bundan iki gün önce yaptığım erken gebelik testinde silik ikinci çıktı. Bugün testi tekrarladım öncesine göre daha koyu ama yine çok kırmızı olmayan ikinci çizgi gördüm. Sizce hamile miyim ? Birde bekleme olmadan 2 dakka içinde falan çıktı arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar benim durumum biraz karışık bu ay hersey karman çorman oldu normalde korunmayı bıraktığımızdan beri geç adet oluyorum artık son aylarda 42 43. Günlerde adet olmaya başladım 28 30. Günlerde yumurtlama oluyodu 14 gün sonra adet oluyodum bu ay ama hersey daha da karıştı adetimin 28. Günü bi akıntım oldu ama her zamankinden cok cok azdı hiçbi yumurtlama belirtimde yoktu emin olamadım ama yinede değerlendirdik sonra ben hamilelik beklerken 44.günde benden bolca şeffaf kaygan uzayan akıntı geldi belirtilerimde vardı hamile miyim yumurtlama akıntısı mı bilemedim ama o gune kadar yaptığım ucuz testlerin bazıları saatler sonra cok silik cıkıyodu pek umutlanmadım neyse biz 44.gün böyle olunca değerlendirdik gene nolur nolmaz diye şimdi 50. Gündeyim 44.günden beri akıntım devam ediyo şeffaflı beyazlı sulu kaygan bazen uzayan bazen uzamayan baya cok adet oldum sanıyorum akıveriyo ve hala gelen giden yok adet olmadım bi kaç belirtilerimde var ama hiç adet belirtim kalmadı dün erken gebelik testi yaptım başta cook belirsiz çizgi var gibiydi zor görüyodum saatler sonra çizgi çikmış acaba gerçekten hamilemiyim ki yada gene o yanıltan silik çizgilerden mi anlayamadım
Ben adetten 5 gün önce test yaptım çok silik cılız bi ikinci çizgi çıktı ertesi sabah tekrar yaptım ilkinden daha belirgin bi çizgi . Bu ay hiç beklemiyordum olmamıştır diye dusunuyodum ama şükür nasip oldu. Sayı olmayan testte adete 2 gün kala yaptım bu örnek olsun diye resim ekliyorum inşallah hamilesinizdir .

Eklentiler

• IMG_20190206_124333.jpg
    IMG_20190206_124333.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 455
Merhaba bundan iki gün önce yaptığım erken gebelik testinde silik ikinci çıktı. Bugün testi tekrarladım öncesine göre daha koyu ama yine çok kırmızı olmayan ikinci çizgi gördüm. Sizce hamile miyim ? Birde bekleme olmadan 2 dakka içinde falan çıktı arkadaşlar
Beklemeden çıktıysa hamilesindir canım k.bakma bakamadım internetim yoktu

Sizi merak ettim simdi hamilemisiniz sonuc neoldu
Yok canım hala değilim malesef mantar ve iltihapla boğuşuyorum zaten kolay hamile kalabilen biri değilim ilk kızım evlendikten 2 3 sene sonra oldıçu korunmadık hiç doğumumdan sonrada hiç korunmadık 2 sene sonra hamile kaldım 2 cocuğum var çok şükür bu yaşta kolay hamile kalamazken ilerleyen yaşkarda hiç kalamam diye düşünüyorum ilerde keşke dememek için şimdiden tekrar korunmayı bıraktık 1sene oldu korunmayı bırakalı 3 kimyasal gebelik geçirdim adet düzenim alt üst oldu uyuyan mantarım iltihabım kudurdu inşallah rabbim isteyen herkesede banada en kısa zamanda hayırlısıyla gönlümüze göre bi evlat verir

Ben adetten 5 gün önce test yaptım çok silik cılız bi ikinci çizgi çıktı ertesi sabah tekrar yaptım ilkinden daha belirgin bi çizgi . Bu ay hiç beklemiyordum olmamıştır diye dusunuyodum ama şükür nasip oldu. Sayı olmayan testte adete 2 gün kala yaptım bu örnek olsun diye resim ekliyorum inşallah hamilesinizdir .
Çom sevindim canım ya dua et benim içinde rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :KK200::nazar::KK9: malesef bu konunun üzerine 3 kere adet oldum olmadı yani silik çizgi cıkan cok testim oldu ama koyulaşmadı hiç zaten artık anladım ki sağlıklı ilerleyen bi gebelikse ilk iki dk içinde ikinci çizgi cıkıyo her gun dahada koyulaşıyo rabbim inşallah bizlerede nasip eder tekrar bu çizgileri görmeyi :KK36:

Çom sevindim canım ya dua et benim içinde rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :KK200::nazar::KK9: malesef bu konunun üzerine 3 kere adet oldum olmadı yani silik çizgi cıkan cok testim oldu ama koyulaşmadı hiç zaten artık anladım ki sağlıklı ilerleyen bi gebelikse ilk iki dk içinde ikinci çizgi cıkıyo her gun dahada koyulaşıyo rabbim inşallah bizlerede nasip eder tekrar bu çizgileri görmeyi :KK36:
İnşallah . Her günüm şükür ve dualarla geçiyor inanın herkes için. Bu stres hiç bitmiyo önceden hamile olma stresi şimdi acaba kimyasal dış mol vs vs olabilir mi stresi bi yandan acaba bi sağlık sorunu var mı diye hep düşünüyorum bi yandan tadını çıkarmaya çalışıyorum her dönemi aynı stresli sadece konusu değişiyor . Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin verdiklerini kıymet bilmez etmesin

İnşallah . Her günüm şükür ve dualarla geçiyor inanın herkes için. Bu stres hiç bitmiyo önceden hamile olma stresi şimdi acaba kimyasal dış mol vs vs olabilir mi stresi bi yandan acaba bi sağlık sorunu var mı diye hep düşünüyorum bi yandan tadını çıkarmaya çalışıyorum her dönemi aynı stresli sadece konusu değişiyor . Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin verdiklerini kıymet bilmez etmesin
Amin canım iki hamileliğimide heleki ikincisi sıkıntılı olmasına rağmen böyle şeylere kafamı takmadan geçirdim tadını cıkarmak en güzeli hersey rabbimden çok şükür inşallah tekrar uaşamayı nasip eder rabbim banada isteyen herkesede dediğin gibi stres hiç bitmiyo önemli olan tadını cıkarabilmek çünkü her döneminin tadı birbirinden cok farklı oluyo :)

20190819_130420.jpg
kızlar bikaç gündür mide bulantısı ve bayilma yasadigim için adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptim bir dakika içinde hayalet silik çizgi çıktı ama aksam kan vermeye gittigimde 0,1 cikti napicagimi sasırdım

Back