- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
Merhaba arkadaşlar benim durumum biraz karışık bu ay hersey karman çorman oldu normalde korunmayı bıraktığımızdan beri geç adet oluyorum artık son aylarda 42 43. Günlerde adet olmaya başladım 28 30. Günlerde yumurtlama oluyodu 14 gün sonra adet oluyodum bu ay ama hersey daha da karıştı adetimin 28. Günü bi akıntım oldu ama her zamankinden cok cok azdı hiçbi yumurtlama belirtimde yoktu emin olamadım ama yinede değerlendirdik sonra ben hamilelik beklerken 44.günde benden bolca şeffaf kaygan uzayan akıntı geldi belirtilerimde vardı hamile miyim yumurtlama akıntısı mı bilemedim ama o gune kadar yaptığım ucuz testlerin bazıları saatler sonra cok silik cıkıyodu pek umutlanmadım neyse biz 44.gün böyle olunca değerlendirdik gene nolur nolmaz diye şimdi 50. Gündeyim 44.günden beri akıntım devam ediyo şeffaflı beyazlı sulu kaygan bazen uzayan bazen uzamayan baya cok adet oldum sanıyorum akıveriyo ve hala gelen giden yok adet olmadım bi kaç belirtilerimde var ama hiç adet belirtim kalmadı dün erken gebelik testi yaptım başta cook belirsiz çizgi var gibiydi zor görüyodum saatler sonra çizgi çikmış acaba gerçekten hamilemiyim ki yada gene o yanıltan silik çizgilerden mi anlayamadım