- 12 Nisan 2020
- 63
- 70
- 30
-
- Konu Sahibi nurhan2734
İlk 5 dakika bişey göremedim sonra değilim dedim bıraktım. Sonra atayım çöpe derken 9.-10. dakikada yukardan bi koyuluk başladı. 11. dakikada fotosunu çektim.Canım bu 10 dk içinde iyicene baktın mı az da olsa görünüyormuydu yoksa 10 dk sonra mı baktın boyle gördün. Bende erken testi yaptımstim akşam üzeri 4 gün kala ve pozitiv çıktı. Bazılarında erken görünebilir.
İnşallah ya.Allah razı olsun çok sağolunAllah'ın izniyle var korkma, gebeliklerin de sorun yaşıyorsanız hemen randevu al bence . Benim ilk gebelikte preklampsi vardı o yüzden hemen gittim ilaç başladık
Dualarımız sizinle
İnşallah yaAllah'ın izniyle var korkma, gebeliklerin de sorun yaşıyorsanız hemen randevu al bence . Benim ilk gebelikte preklampsi vardı o yüzden hemen gittim ilaç başladık
Dualarımız sizinle
Anladimm. Yarin sabah ilk idrarinda bir daha test yap. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahİlk 5 dakika bişey göremedim sonra değilim dedim bıraktım. Sonra atayım çöpe derken 9.-10. dakikada yukardan bi koyuluk başladı. 11. dakikada fotosunu çektim.
Amin çok şüphedeyim zaten tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim.Anladimm. Yarin sabah ilk idrarinda bir daha test yap. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
İnşallah vardır canım busefer sağlıkla nasip olurEvet bende çok şüphedeyim
Amin Allah razı olsunİnşallah vardır canım busefer sağlıkla nasip olur
Adetime 3 gün var ve bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Hayal kırıklığım ve ümitlerim gözyaşlarımla buluştu yine.Diyecek söz yok.Allah büyükİnşallah vardır canım busefer sağlıkla nasip olur
Merhabalar sonuç ne çıltıMerhaba arkadaşlar, fortest marka erken gebelik testini gün ortasında yaptım. Adetime 5 gün var.10. dakikada böyle yarım silik bir çizgi çıktı. Sizce durum ne olabilir?
Eki Görüntüle 2670257
Merhaba günümde regl oldum maalesefMerhabalar sonuç ne çıltı
Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda olurMerhaba günümde regl oldum maalesef
Ayyy üzülme cnm Allah tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba günümde regl oldum maalesef
Merhaba arkadaşlar, fortest marka erken gebelik testini gün ortasında yaptım. Adetime 5 gün var.10. dakikada böyle yarım silik bir çizgi çıktı. Sizce durum ne olabilir?
Benim yarım çizgi negatif çıkmıştı sizin öyle olmaz inşallah
Eki Görüntüle 2670257
Sağolun inşallahHayırlısı olsun inşallah tez zamanda olur
İnşallah isteyen herkese nasip etsinAyyy üzülme cnm Allah tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba benimde öyle çıkmıştı bende 8 gün vardı adetime silik çizgi çıktı bende de ama dün adet oldumMerhaba arkadaşlar, fortest marka erken gebelik testini gün ortasında yaptım. Adetime 5 gün var.10. dakikada böyle yarım silik bir çizgi çıktı. Sizce durum ne olabilir?
Eki Görüntüle 2670257
Erken gebelik testi miydi acabaMerhaba benimde öyle çıkmıştı bende 8 gün vardı adetime silik çizgi çıktı bende de ama dün adet oldumanlamadım hiç bişey.
Evet erken gebelik testiydiErken gebelik testi miydi acaba