- 23 Şubat 2025
- 8
- 0
- 1
- Konu Sahibi Mihri336655
-
Su damlatmak işe yaramıyor ya ben çok denedim. Maalesef çıkıyor böyle arada kuruma çizgileri.Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var predictor erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakikada tek çizgi çıktı, 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. Kuruma çizgisidir diye su damlattım ama geçmedi sizce hamile miyim ?
YaaaaSu damlatmak işe yaramıyor ya ben çok denedim. Maalesef çıkıyor böyle arada kuruma çizgileri.
Başka marka alın sabah ilk idrarla onu yapın bi de.Yaaaakasıklarımda ağrı olunca ve ilk defa görünce kuruma çizgisini heveslenmiştim bende. Psikolojiktir belki de
27 Ocak son adet tarihim sabah tekrar deneyeceğimBaşka marka alın sabah ilk idrarla onu yapın bi de.
Son adet tarihiniz ne
Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var predictor erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakikada tek çizgi çıktı, 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. Kuruma çizgisidir diye su damlattım ama geçmedi sizce hamile miyim ?
Sabah tekrar yaptım 3 dkda bile olmadan çok silik bir çizgi çıktıGünaydın kızlar
Şu an daha netSabah tekrar yaptım 3 dkda bile olmadan çok silik bir çizgi çıktı
Canım aynı böyle bir çizgiyle aynı markayla öğrendim dün hcg 8.04 çıktı başta aşırı silikti çizgim benim de gözünden kaçmış olabilir belki çünkü defalarca bu testten yaptım hiç kuruma çizgisi çıkmadı istersen 2-3 gün bekle bir kan ver en garantisi ya da yarın sabahtan verMerhaba kızlar. Adetime 4 gün var predictor erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakikada tek çizgi çıktı, 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. Kuruma çizgisidir diye su damlattım ama geçmedi sizce hamile miyim ?
Dayanamadım şimdi kan vermeye gidiyorum umarım umudum kırılmazCanım aynı böyle bir çizgiyle aynı markayla öğrendim dün hcg 8.04 çıktı başta aşırı silikti çizgim benim de gözünden kaçmış olabilir belki çünkü defalarca bu testten yaptım hiç kuruma çizgisi çıkmadı istersen 2-3 gün bekle bir kan ver en garantisi ya da yarın sabahtan ver
Hayırlı olsun gebelik var canımDayanamadım şimdi kan vermeye gidiyorum umarım umudum kırılmaz
Gebesiniz dediler mi yeniden kantesti mi istediker bide adetiniz gecikti mi acabCanım aynı böyle bir çizgiyle aynı markayla öğrendim dün hcg 8.04 çıktı başta aşırı silikti çizgim benim de gözünden kaçmış olabilir belki çünkü defalarca bu testten yaptım hiç kuruma çizgisi çıkmadı istersen 2-3 gün bekle bir kan ver en garantisi ya da yarın sabahtan ver
5 gün kala öğrendim canım daha adet tarihim gelmedi 1 hafta sonra tekrar verin çok yeni daha dediler inşallah sağlıkla ilerlerGebesiniz dediler mi yeniden kantesti mi istediker bide adetiniz gecikti mi acab
Sonucum 12.9 çıktı daha çok minikkkCanım aynı böyle bir çizgiyle aynı markayla öğrendim dün hcg 8.04 çıktı başta aşırı silikti çizgim benim de gözünden kaçmış olabilir belki çünkü defalarca bu testten yaptım hiç kuruma çizgisi çıkmadı istersen 2-3 gün bekle bir kan ver en garantisi ya da yarın sabahtan ver
İnşallah sağlıklı ilerler ikimizin de bebişlerimize kavuşuruzSonucum 12.9 çıktı daha çok minikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?