Erken gebelik testinde 1 saat sonra ikinci çizgi

Mihri336655

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
8
0
1
Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var predictor erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakikada tek çizgi çıktı, 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. Kuruma çizgisidir diye su damlattım ama geçmedi sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_9246.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_9248.jpeg
    116,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9249.jpeg
    121,6 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba kızlar. Adetime 4 gün var predictor erken gebelik testi yaptım. İlk 5 dakikada tek çizgi çıktı, 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. Kuruma çizgisidir diye su damlattım ama geçmedi sizce hamile miyim ?
Su damlatmak işe yaramıyor ya ben çok denedim. Maalesef çıkıyor böyle arada kuruma çizgileri.

Kuruma gibi durmuyor bu testlerin camlarından anlaşılmıyor zaten tekrar denersin

Sanki normal kuruma degil gibi belki hemen cikmistir siz gec görmüşsünüzdür

Canım aynı böyle bir çizgiyle aynı markayla öğrendim dün hcg 8.04 çıktı başta aşırı silikti çizgim benim de gözünden kaçmış olabilir belki çünkü defalarca bu testten yaptım hiç kuruma çizgisi çıkmadı istersen 2-3 gün bekle bir kan ver en garantisi ya da yarın sabahtan ver

Dayanamadım şimdi kan vermeye gidiyorum umarım umudum kırılmaz

Gebesiniz dediler mi yeniden kantesti mi istediker bide adetiniz gecikti mi acab

Sonucum 12.9 çıktı daha çok minikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…