Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testi hiç kullanmadım ama var sizin hayırlı olsun kan testi yaptırın emin olunHanımlar merhaba,
Az önce erken gebelik testi yaptım. Reglime 2-3 gün var ama bekleyemedim. Fotograftaki gibi çıktı. Silik bir çizgi var ama sizce pozitif midir?
Şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 2987834
kan testı verdim ama yarın belli olacak, bakalım inşallah, çok teşekkür ederim:)Bu testi hiç kullanmadım ama var sizin hayırlı olsun kan testi yaptırın emin olun
Hadi hayırlı olsun inşallah vardırkan testı verdim ama yarın belli olacak, bakalım inşallah, çok teşekkür ederim:)
Gayet gözüküyor hayırlı olsunHanımlar merhaba,
Az önce erken gebelik testi yaptım. Reglime 2-3 gün var ama bekleyemedim. Fotograftaki gibi çıktı. Silik bir çizgi var ama sizce pozitif midir?
Şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 2987834
çok teşekkür ederim :)Hadi hayırlı olsun inşallah vardır
Çok yeni var gibi canım pcos olduğun için muhtemelen geç yumurtlamışsın hayırlı olsunBurada görüyor musunuz acaba 13 günlük bir gecikme var pcos hastasıyım 5 gün önce beta 0 çıkmıştı.
Çok teşekkür ederim inşallah hayırla olur öncekini kaybettim kalp durmasondan umarım bu tutunur çok acele etmek istemiyorum üzülmemek için ama bakalım herşey olacağına varıyor sonundaÇok yeni var gibi canım pcos olduğun için muhtemelen geç yumurtlamışsın hayırlı olsun
Benim için miCanm eğer kullandığın teste bı yanılma yoksa evet var hiç kullanmadım bende bu testi doğrulugu ne kadardır bilmiyorum yarın bı Kan ver bakalm hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benimde böyle çıktı canım bende beklemedeyim inşallah güzel sonuçlar alırızBurada görüyor musunuz acaba 13 günlük bir gecikme var pcos hastasıyım 5 gün önce beta 0 çıkmıştı.
Benimde böyle çıktı canım bende beklemedeyim inşallah güzel sonuçlar alırım
İnşallah canım bende ilk gebeligim kayıp ile sonuçlandı.İnşallah silikte olsa gözüküyor seninde canım
Benimde aynı ne kadarlık evlisinizİnşallah canım bende ilk gebeligim kayıp ile sonuçlandı.
5 senelik evliyim canım. Şubat ayında 1 yıl olucak ilk gebeligimi kayıp edeliBenimde aynı ne kadarlık evlisiniz
Merhaba gebe misiniz sonuç neBurada görüyor musunuz acaba 13 günlük bir gecikme var pcos hastasıyım 5 gün önce beta 0 çıkmıştı.
Maalesef regl oldum bugün sanırımMerhaba gebe misiniz sonuç ne
Olsun hayırlısı olsun belli olmaz yine de dikkate edin en kısa zamanda bebeğinize kavuşmanız dileğiyle inşallahMaalesef regl oldum bugün sanırım