- 10 Haziran 2024
- 184
- 76
- 13
- 26
- Konu Sahibi suuuduru68
Kızlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım bi bakarmısınız?
Adetime 4 gün var çatlamanın 10.günündeyim
Adetime 4 gün var çatlamanın 10.günündeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım silik görünüyorGerçektenmi![]()
İnşallahÇizgi var,hayırlı olsun
heycan yaptımEvet canım silik görünüyor![]()
Pozitif gösteriyor ama sonuç negatif cikiyormusArkadaşlar meraba 6 gün var reglime iki gün önce nimo gebelik testi yaptım silik çıktı nimoyu kötüleyen olmuş var ama yokmuş gibi bilgisi olan var mi
Yok canım sabah yaptım yine negatif ama sonradan çizgi oluştu ama kaale alınacak deil de bakalım canım yarın fırsatım olmaz yapmaya şehir dışına kayınvalidemlere geldik kalabalık biraz yapabilirmiyim bilmiyorum test aldım yanımaİnşallahteşekkür ederm
heycan yaptımcanım sen yaptınmı tekrar test?
Yarın sabahki idrarinle tekrar dene canım bende merak ettim şimdiYok canım sabah yaptım yine negatif ama sonradan çizgi oluştu ama kaale alınacak deil de bakalım canım yarın fırsatım olmaz yapmaya şehir dışına kayınvalidemlere geldik kalabalık biraz yapabilirmiyim bilmiyorum test aldım yanıma
sizde görüyormusunuz teste bişey?Clearblue iyi diye biliyorum ben, hayırlı olsun
Yapabilirsem yaparımda zor gibi kayınvalidemlere geldik kalabalıklar bu kalabalıkta zor gibiYarın sabahki idrarinle tekrar dene canım bende merak ettim şimdi![]()
kız daha heycanlı olur sabah yap eğer az da olsa silik cizgi görürsen hamilelik müjdesini verirsinYapabilirsem yaparımda zor gibi kayınvalidemlere geldik kalabalıklar bu kalabalıkta zor gibi![]()
Valla ben görüyorumsizde görüyormusunuz teste bişey?![]()
soldaki silik cizgiyi demi?Valla ben görüyorum![]()
belirltilerinz var mı hicKızlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım bi bakarmısınız?
Adetime 4 gün var çatlamanın 10.günündeyim![]()
Kasık ağrılarınız var mıKızlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım bi bakarmısınız?
Adetime 4 gün var çatlamanın 10.günündeyim![]()