Bence hamilesin canım kan testi verArkadaşlar artı Med marka erken gebelik testi yaptım, silik çizgi çıktı ,yani silik gibi de değil , sizce pozitif olabilir mi ?Eki Görüntüle 3477818
Yarın teste gidicem , umutlanmak istemiyorum ama umarım vardırBence hamilesin canım kan testi ver
İnşallahİlk cocugumda benimde böyleydi şimdi 8 yaşında yani net gebelik var bence hayırlı olsun
Merhaba , sonucum pozitif çıktı kandaMaşallah gayet gebesiniz net çıkmış…Kan sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun, kanda pozitif çıktıBence gebesiniz hayırlı olsun umarım bizde böyle 2 çizgi görürüz inşallah
Hadi hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza az önce bende test yaptım tek çizgi çıktı dua edin lütfenTeşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun, kanda pozitif çıktı
Hayırlı olsun son adet tarihiniz neydi ? Beta kaçtı acaba söyler misiniz ? TeşekkürlerMerhaba , sonucum pozitif çıktı kanda
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah AminTeşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun, kanda pozitif çıktı
İnşallah tüm isteyenlere nasip olsunHadi hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza az önce bende test yaptım tek çizgi çıktı dua edin lütfen
Merhaba adetim 3 gün gecikmişti , beta 1500 çıktıHayırlı olsun son adet tarihiniz neydi ? Beta kaçtı acaba söyler misiniz ? Teşekkürler
Ya çok sevindim bende bekliyorum daha regl olmadım . İki üç gün daha olmazsa ben de test yapacağımMerhaba adetim 3 gün gecikmişti , beta 1500 çıktı
Net görünüyor bence hayırlı olsunEki Görüntüle 3484337 Merhaba , erken gebelik testi, daha 7 gün var reglime. 6 gün öncesinde yapılabiliyor bu , siz ve pozitif mi ?
Net görünüyor bence hayırlı olsun
İnşallah, pazartesiye randevu aldım umarım güzel sonuç alırım