- 15 Ocak 2021
- 68
- 14
- 38
- 24
- Konu Sahibi pashaliburcu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yüklenmemişMerhaba kızlar bugün adet günüm olmayınca erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır?
Aynen şimdi yükledim teşekkür ederimFotoğraf yüklenmemiş![]()
Malesef negatifMerhaba kızlar bugün adet günüm olmayınca erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır?
Saolun teşekkür ederimMalesef negatif
Kimyasal geçirdim ondan dolayı umutlanmak istemiyorum en iyisi beklemek yinede tabikiBen göremedim ama birde sizi üzmek istemem erken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum kaç kez silik çizgi çıkardı bende burdada çok okudum ama umarım hayırlısıyla sizinledir bebişiniz
Evet katılıyorum bende de aynı bu cizgi çıkıyordu sonra regl oluyordum zaten. Birde çizgi pembe olması lazim renksiz ise kuruma çizgisidir.Ben göremedim ama birde sizi üzmek istemem erken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum kaç kez silik çizgi çıkardı bende burdada çok okudum ama umarım hayırlısıyla sizinledir bebişiniz
En kesin sonuç kan testi verin gecikmeniz varsa hakkınızda hayırlısı olsunKimyasal geçirdim ondan dolayı umutlanmak istemiyorum en iyisi beklemek yinede tabiki
Aynen saolunEn kesin sonuç kan testi verin gecikmeniz varsa hakkınızda hayırlısı olsun
Çok silikte olsa bence var hayırlı olsunKızlar merhaba erken gebelik testim predictor early yaptım sizce var mı birşey
Kan verdim 1.2 maalesefÇok silikte olsa bence var hayırlı olsun
Alla allaaKan verdim 1.2 maalesef
Evet ya üstelik 2 test yaptım ikisidenaynı çıktı kaset test yaptım o sonradan silik çizgi oldu 1 saat falan sonra çok üzgünüm şuanAlla allaahayırlısı olsun
Birde piyasadaki en iyi test sözde predictor esrly normal bi durum mu bu ya sizce artar mı değer acebaAlla allaahayırlısı olsun
Adet geçtimi peki gerçi bende anlam veremiyorum bu testlere insanı umutlandırıyor boş yere adet geşmezse 2 gün sonra bi daha kan verin benceBirde piyasadaki en iyi test sözde predictor esrly normal bi durum mu bu ya sizce artar mı değer aceba
4 gün var adeteAdet geçtimi peki gerçi bende anlam veremiyorum bu testlere insanı umutlandırıyor boş yere adet geşmezse 2 gün sonra bi daha kan verin bence
Var gibiydiKızlar merhaba erken gebelik testim predictor early yaptım sizce var mı birşey
Bende öyle düşünmüştüm yaaa 1.2 çıktı kan verince inşallah yükselirVar gibiydi![]()