Merhaba kızlar ilk defa yazıyorum biraz tecrübesizim. Geçen adet bitiminde eşimle korunmasız birlikte olduk. Gelecek adetime de 11 gün var ve erken gebelik testi yaptım. Bir saat sonra ikinci çizgi gördüm. Kuruma çizgisi mi acaba? Sizce sonuç nedir?
Çizgi net belli eğer varsa normal gebelik testinde de çıkar. Ben erken gebelik testinde 1 saat sonraki kuruma çizgisi ile öğrenmiştim (laboquick markaydı). Normal testte yapın, varsa zaten ver elini kan tahlili Hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle.
Nasıl çabuk yazdınız teşekkür ederim. Yarım saat sonrayı dikkate almayın yazıyor ama regli tarihime 11 gün olduğu için mi bu kadar geç ikinci çizgi oluştu diye düşündüm. Bi yandan da regliye 11 gün varken öğrenmek mümkün mü bilemedim. İlk defa yapıyorum gebelik testi. Plansız bir durum olduğu için biraz şaşkınım.
Nasıl çabuk yazdınız teşekkür ederim. Yarım saat sonrayı dikkate almayın yazıyor ama regli tarihime 11 gün olduğu için mi bu kadar geç ikinci çizgi oluştu diye düşündüm. Bi yandan da regliye 11 gün varken öğrenmek mümkün mü bilemedim. İlk defa yapıyorum gebelik testi. Plansız bir durum olduğu biraz şaşkınım.
Merhaba kızlar ilk defa yazıyorum biraz tecrübesizim. Geçen adet bitiminde eşimle korunmasız birlikte olduk. Gelecek adetime de 11 gün var ve erken gebelik testi yaptım. Bir saat sonra ikinci çizgi gördüm. Kuruma çizgisi mi acaba? Sizce sonuç nedir?