Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Can'ım Allah bağışlasın:) Teşekkür ederim sanırım benim sonucum da negatif ama emin olamıyorumCan'ım ben erken gebelik testiyle 1 hafta önce öğrenmiştim adetimden oğlum iki yaşında maşallah Rabbim tüm isteyenlere versin ama yeni evliler birazcık gezin tozun ben bebekten sonrada bırakır kaçarım diyordum bırakılmıyor:) huysuz bi bebekse çok zor:)
Ben adetimden bir gun once yapmistim negatif cikmisti.. ertesi gun gida zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldirildim; hamileymisim :) oglum 7 aylik simdi :)Arkadaşlar benim adetime daha 4 gün var ama hamile miyim çok merak ediyorum 3 defa test yaptım sonuç Tabiki de negatif :) tek çarem sabretmek ama yapamıyorum. Benim gibi sonuç bekleyen veya hamile olduğunu yeni öğrenen birileri var mı acaba
Aaaa ne güzel ya maşallah :) sanırım ben de böyle bi mucize bekliyorum :)Ben adetimden bir gun once yapmistim negatif cikmisti.. ertesi gun gida zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldirildim; hamileymisim :) oglum 7 aylik simdi :)
Ama ben erken gebelik testiyle yapmıştım yoksa mümkün değil sanmıyorum çıkmazAaaa ne güzel ya maşallah :) sanırım ben de böyle bi mucize bekliyorum :)
Ben de erken gebelik testiyle yaptımAma ben erken gebelik testiyle yapmıştım yoksa mümkün değil sanmıyorum çıkmaz
A öyle mi ben yeniyim de yanlış yerde açmışım anlaşılanKonu yanlış yerde
Bazen yanilabiliyormus ama 3 kere yapmissiniz negatif demekBen de erken gebelik testiyle yaptım
Sanırım öyle:)Bazen yanilabiliyormus ama 3 kere yapmissiniz negatif demek
Bence kan testi yaptırma negatif gibi canını acıtmaEvet sanırım öyle :) ama sadece bir tanesi erken gebelik testiydi diğerleri normal. bi de adet günümü bekleyip kan testi yapıcam zaten o Zaman herşey belli olur
Teşekkür ederim:)A öyle mi ben yeniyim de yanlış yerde açmışım anlaşılan
Hımm Öyle mi yapayım dersinBence kan testi yaptırma negatif gibi canını acıtma
Çok stresli günler Cidde'n olsa bi dert olmasa bi dertBende aynı sen gibiydim sürekli kan falan verirdim o günler geldi aklıma
Bazen idrara çok geç geçebiliyor. Ben de böyle olmuştu. Bhcg 150 üzerindeyken hem normal hem erken gebelik testleri negatif çıkmıştı. Bünyeyle alakalı sanırım.. Ama en kesin belirti adet gecikmesi biliyorsunuz :) Umarım siz de mucizenizi tez zamanda alırsınız kucağınıza :)Aaaa ne güzel ya maşallah :) sanırım ben de böyle bi mucize bekliyorum :)
adet oldumBazen idrara çok geç geçebiliyor. Ben de böyle olmuştu. Bhcg 150 üzerindeyken hem normal hem erken gebelik testleri negatif çıkmıştı. Bünyeyle alakalı sanırım.. Ama en kesin belirti adet gecikmesi biliyorsunuz :) Umarım siz de mucizenizi tez zamanda alırsınız kucağınıza :)