- 14 Mart 2025
- 56
- 22
- 3
- 26
- Konu Sahibi baharindali98
-
2 ay önce daha silik haldeydi ve bütün belirtilerim vardı, kimyasal gebelik geçirdimBence çok yüksek bir ihtimalle hamilesin silik çizgi ama baya belli ve bende hamilelikte bu belirtileri yaşadım tabi kan tahlili yaptır yine de yarın hayırlısı olsun inşallah hakkında güzel haberler albu arada bende böyle bi çizgi ile öğrenmiştim beta hgc kamda 238 di
Bende böyle bir çizgi ile öğrenmiştim geçmişte yaşadığın üzücü olayları düşünüp molarini hiç bozma geleceğe odaklan güzel düşünelim güzel olsun ama çizgi belirgin bence kan tahlili ver varsa muhakkak çıkacaktır bende bugun yaptım ve aşırı silik umutla bekliyorum2 ay önce daha silik haldeydi ve bütün belirtilerim vardı, kimyasal gebelik geçirdimbu yüzden tam 10 gün olmasını bekliyorum ki kan vereyim, umarım doğru yapıyorumdur
Hamilesiniz hayırlı olsun inşallah sağlıklı olur bu seferReglim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı. Adet olacak gibi ağrım var ve göğüs ucum şişik ve koyu, hassaslık da var. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenemiyorum. Sizce durum nedir
İnşallah gönlündeki gibi olurBende böyle bir çizgi ile öğrenmiştim geçmişte yaşadığın üzücü olayları düşünüp molarini hiç bozma geleceğe odaklan güzel düşünelim güzel olsun ama çizgi belirgin bence kan tahlili ver varsa muhakkak çıkacaktır bende bugun yaptım ve aşırı silik umutla bekliyorum
İnşallahHamilesiniz hayırlı olsun inşallah sağlıklı olur bu sefer
Bu da ikinci test bugün yaptımKimyasaldan sonra sağlıklı bebek ihtimali yükseliyor güzel düşünama başka markayla da yap artı medse güvenilir değil
Bariz var canım hayırlı olur inşallahBu da ikinci test bugün yaptım
erhaba bugün adet olmam gerekiyordu olmadım testim böyle çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim bu da mı silik acabaBende böyle bir çizgi ile öğrenmiştim geçmişte yaşadığın üzücü olayları düşünüp molarini hiç bozma geleceğe odaklan güzel düşünelim güzel olsun ama çizgi belirgin bence kan tahlili ver varsa muhakkak çıkacaktır bende bugun yaptım ve aşırı silik umutla bekliyorum
Evet canım silik ama 2 gün sonra pembe test ile tekrar deneÖ
erhaba bugün adet olmam gerekiyordu olmadım testim böyle çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim bu da mı silik acaba
Canım ne oldu öğrendin miÖ
erhaba bugün adet olmam gerekiyordu olmadım testim böyle çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim bu da mı silik acaba
Merhaba testinizin markası nedir pozitif duruyorBu da ikinci test bugün yaptım
Benim de bugün olmam lazım aynı belirtiler bende de var göğüs ucum sisik ve koyu kahve oldu testimde silik çizgi var bende bi hafta beklicem bakalım nolucak insallah hamileyizdirrrReglim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı. Adet olacak gibi ağrım var ve göğüs ucum şişik ve koyu, hassaslık da var. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenemiyorum. Sizce durum nedir
Benim de bugün olmam lazım aynı belirtiler bende de var göğüs ucum sisik ve koyu kahve oldu testimde silik çizgi var bende bi hafta beklicem bakalım nolucak insallah hamileyizdirrr
Insallah ya hamişlerin duası kabul olurmuş teşekkür ederimm sizinkinide Rabbım kucağınıza almayi nasip etsinBenim kese göründü canım bebek de 10 güne kadar görünür denildi. İnşallah sende güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?