Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var benceEki Görüntüle 3521687
Kızlar reglime bir gün var ergen gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim nolur çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi yaptırmaya gittim test bakalım bekliyorum sonucu. Kasık ve bel ağrısı çok vardıEvet hamilesiniz çizgi çok net tebrik ederim kan tahlili yaptırıp düzenli bthcg takibi yaptırın hayırlı olsun inşallah belirtileriniz varmıydı
Sonucu yazın burayada:)) tek taraflımı kasık ağrınız vardıÇok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi yaptırmaya gittim test bakalım bekliyorum sonucu. Kasık ve bel ağrısı çok vardı
GebesinizEki Görüntüle 3521687
Kızlar reglime bir gün var ergen gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim nolur çok heyecanlıyım
Kan testinde beta değerin kaç çıktı canımEki Görüntüle 3521687
Hamileyim değerim 168 çıktıSonucu yazın burayada:)) tek taraflımı kasık ağrınız vardı
Çok çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamileyim değerim 168 çıktı
Mrb hamile olmaniza sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin belirtilerinizi merak ettim suan adetime 3gun var 8gun onceden basladi ağrılarım bel agrisi kalcaya ve bacaklara vuran adet agrisi gibi kasik ağrısı sırt ağrısı sanki grip olursunda butunkemiklerin ağrır ya o seilde bir ağrı var vucudumda ama goguslerde tık yok onceki aylar adet olcagim zaman gogusler ağrıdı bu ay goguslerde tık yokHamileyim değerim 168 çıktı