Kızlar merhaba benim bata 3 gün var ve erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi var gibi acaba bakar mısınız acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de10 gundur sağ kasığıma batma oluyor ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçaya vuruyor simdide akıntı başladı hiç anlam veremedim bir tane düşük oldu benimBenim de 17 sinde adetim. Gün sayıyorum. Bugün kaset test negatif. Dün erken gebelik testi negatifti. Ruh halim bozuk hiç adet belirtim yok. Bir gün içinde en az 3 kere ağlıyorum durdk yere. Ama bu negatif çıktğı için değl duygularım karmakarışk kendilğndem böyle oluyor. Anlam veremiyorm kendime şu sıralar.
Ben henüz hiç hamile kalmadım. Ha bu arada hayvan gibi uykm var oturduğum yerde gözlerim kapanıyor. Belki saçma belki erken ama bunlar oluyor. Benim akıntım da yok. Memem de ağrımıyor. Karnımda ağrımıyor. Her zaman adet öncesi sancı çeken benim hiç bir şeyim yok şu an ağlama ve uyku dışnda. Ha bir de kasık batması yaşadım 3,5 seferBenim de10 gundur sağ kasığıma batma oluyor ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçaya vuruyor simdide akıntı başladı hiç anlam veremedim bir tane düşük oldu benim
Benimde 19 gündür sağ kasığa batma oluyor arada ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçama ağrı yapıyor ve simdide akıntı başladı ve hiç anlam veremedim test yapayim dedim böyle oldu acaba ben ki tek görüyorum diye düşünüyorumBenim de 17 sinde adetim. Gün sayıyorum. Bugün kaset test negatif. Dün erken gebelik testi negatifti. Ruh halim bozuk hiç adet belirtim yok. Bir gün içinde en az 3 kere ağlıyorum durdk yere. Ama bu negatif çıktğı için değl duygularım karmakarışk kendilğndem böyle oluyor. Anlam veremiyorm kendime şu sıralar.
İnşallah hayırlı sonuçlar olur yaa benim göğüs ucllarimda çok sızlıyor şişti hatta ay biomiyorum bekliyoruz yaaBen henüz hiç hamile kalmadım. Ha bu arada hayvan gibi uykm var oturduğum yerde gözlerim kapanıyor. Belki saçma belki erken ama bunlar oluyor. Benim akıntım da yok. Memem de ağrımıyor. Karnımda ağrımıyor. Her zaman adet öncesi sancı çeken benim hiç bir şeyim yok şu an ağlama ve uyku dışnda. Ha bir de kasık batması yaşadım 3,5 sefer
Bence akıntın varsa adet öncesi ihtimal daha yüksek. Bir kan versen ?Benimde 19 gündür sağ kasığa batma oluyor arada ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçama ağrı yapıyor ve simdide akıntı başladı ve hiç anlam veremedim test yapayim dedim böyle oldu acaba ben ki tek görüyorum diye düşünüyorum
Hiç ümitlenmek istemiyorum aslında beklemek çok zor akıntimda bugün basladai hafif kahverengimsi geldi durdu peçetede gözüktuBence akıntın varsa adet öncesi ihtimal daha yüksek. Bir kan versen ?
Hadi ya ben şmdiye çoktan kan vermştm. Belirtim yok diye kan vermiyorum. Ama bunlar olsaydı kesin vermştmHiç ümitlenmek istemiyorum aslında beklemek çok zor akıntimda bugün basladai hafif kahverengimsi geldi durdu peçetede gözüktu
Bence sen de ver belli olmaz belkide belirti olmaz herkeste aynı şey olacak değil belkide benim ki psikolojik olabilir bata az kaldı daha stres basıyor beniHadi ya ben şmdiye çoktan kan vermştm. Belirtim yok diye kan vermiyorum. Ama bunlar olsaydı kesin vermştm
Bilmiyorm versem mi ki ya çıkmaz diye korkuyorum. Aslında cuma çalışmıyorum. Cuma gününe alsam randevu kan versem adetim pazar günü olcak 2 gün kala kanda çıkablr. Pazar günü de sürpriz yaparım eşimeBence sen de ver belli olmaz belkide belirti olmaz herkeste aynı şey olacak değil belkide benim ki psikolojik olabilir bata az kaldı daha stres basıyor beni
Hadi inşallah yaa hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBilmiyorm versem mi ki ya çıkmaz diye korkuyorum. Aslında cuma çalışmıyorum. Cuma gününe alsam randevu kan versem adetim pazar günü olcak 2 gün kala kanda çıkablr. Pazar günü de sürpriz yaparım eşime
Valla korkanın çocuğu olmaz diyerek alıyorum bir randevu :)Hadi inşallah yaa hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Al hadi hayırlısıyla inşallah haberdar edersin inşallah olurda bebişValla korkanın çocuğu olmaz diyerek alıyorum bir randevu :)