Erken gebelik testi

cnser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
9
4
26
Kızlar merhaba benim bata 3 gün var ve erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi var gibi acaba bakar mısınız acil

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-13-18-30-21-730_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-11-13-18-30-21-730_com.miui.gallery.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2024-11-13-18-22-14-869_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-11-13-18-22-14-869_com.miui.gallery.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20241113_130503.jpg
    IMG_20241113_130503.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 35
Benim de 17 sinde adetim. Gün sayıyorum. Bugün kaset test negatif. Dün erken gebelik testi negatifti. Ruh halim bozuk hiç adet belirtim yok. Bir gün içinde en az 3 kere ağlıyorum durdk yere. Ama bu negatif çıktğı için değl duygularım karmakarışk kendilğndem böyle oluyor. Anlam veremiyorm kendime şu sıralar.

Benim de 17 sinde adetim. Gün sayıyorum. Bugün kaset test negatif. Dün erken gebelik testi negatifti. Ruh halim bozuk hiç adet belirtim yok. Bir gün içinde en az 3 kere ağlıyorum durdk yere. Ama bu negatif çıktğı için değl duygularım karmakarışk kendilğndem böyle oluyor. Anlam veremiyorm kendime şu sıralar.
Benim de10 gundur sağ kasığıma batma oluyor ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçaya vuruyor simdide akıntı başladı hiç anlam veremedim bir tane düşük oldu benim

Benim de10 gundur sağ kasığıma batma oluyor ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçaya vuruyor simdide akıntı başladı hiç anlam veremedim bir tane düşük oldu benim
Ben henüz hiç hamile kalmadım. Ha bu arada hayvan gibi uykm var oturduğum yerde gözlerim kapanıyor. Belki saçma belki erken ama bunlar oluyor. Benim akıntım da yok. Memem de ağrımıyor. Karnımda ağrımıyor. Her zaman adet öncesi sancı çeken benim hiç bir şeyim yok şu an ağlama ve uyku dışnda. Ha bir de kasık batması yaşadım 3,5 sefer

Benimde 19 gündür sağ kasığa batma oluyor arada ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçama ağrı yapıyor ve simdide akıntı başladı ve hiç anlam veremedim test yapayim dedim böyle oldu acaba ben ki tek görüyorum diye düşünüyorum

Ben henüz hiç hamile kalmadım. Ha bu arada hayvan gibi uykm var oturduğum yerde gözlerim kapanıyor. Belki saçma belki erken ama bunlar oluyor. Benim akıntım da yok. Memem de ağrımıyor. Karnımda ağrımıyor. Her zaman adet öncesi sancı çeken benim hiç bir şeyim yok şu an ağlama ve uyku dışnda. Ha bir de kasık batması yaşadım 3,5 sefer
İnşallah hayırlı sonuçlar olur yaa benim göğüs ucllarimda çok sızlıyor şişti hatta ay biomiyorum bekliyoruz yaa

Benimde 19 gündür sağ kasığa batma oluyor arada ve fazlasıyla belim ağrıyor kalçama ağrı yapıyor ve simdide akıntı başladı ve hiç anlam veremedim test yapayim dedim böyle oldu acaba ben ki tek görüyorum diye düşünüyorum
Bence akıntın varsa adet öncesi ihtimal daha yüksek. Bir kan versen ?

Bence sen de ver belli olmaz belkide belirti olmaz herkeste aynı şey olacak değil belkide benim ki psikolojik olabilir bata az kaldı daha stres basıyor beni
Bilmiyorm versem mi ki ya çıkmaz diye korkuyorum. Aslında cuma çalışmıyorum. Cuma gününe alsam randevu kan versem adetim pazar günü olcak 2 gün kala kanda çıkablr. Pazar günü de sürpriz yaparım eşime

Bilmiyorm versem mi ki ya çıkmaz diye korkuyorum. Aslında cuma çalışmıyorum. Cuma gününe alsam randevu kan versem adetim pazar günü olcak 2 gün kala kanda çıkablr. Pazar günü de sürpriz yaparım eşime
Hadi inşallah yaa hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba bende 4 aydır çocuk düşünüyorum 1.5 yıllık evliyim. Bu ay ovulasyon testi kullandım ve pik gördüğüm 3 gün değerlendirdim. Şuan adetime 8 gün var ama göğüslerimde hiç ağrı olmazdı son 2. Gündür ağrı ve sızlamalar var. Kan tahlili versem gebelik belli olur mu acaba sanki içimde bi his var hamileyim diye.

X