merhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım bu şekilde gözüküyor yakınımda lab ya da hastane olmadığı için gidemeyeceğim ancak pazartesi baktırabilirim sizce var mıdır? Pr*dictor marka test.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba var gibi duruyorBenimde ilk testimde hafif bir çizgi vardı bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım test onda biriey çıkmadı bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Teşşekür ederim dün akşam tekrar yaptım adetime daha var 2 3 gün tekrar test yaptım onda da çok soluk bi çizgi vardı biraz bekliyip eğer adet olmazsam tekrar yapayım dedim testMerhaba var gibi duruyor
Dün akşam tekrar yaptım çatlatma iğnesi kullandım dün 10. GündüMerhaba var gibi duruyor
Var gibiKızlar bugünn adet günüm olmadım silik pembe çizgi çıkıyor ilk dakilarda görebiliyor musunuz
Eki Görüntüle 3490666
Hala iğne etkisi olabilir varsa da. En net sonuç için en az 14.günün geçmesini bekleyinDün akşam tekrar yaptım çatlatma iğnesi kullandım dün 10. Gündü
Predictor marka testten ben asla yanlış sonuç almadım burda ikinci çizgi de görünüyor silik de olsamerhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım bu şekilde gözüküyor yakınımda lab ya da hastane olmadığı için gidemeyeceğim ancak pazartesi baktırabilirim sizce var mıdır? Pr*dictor marka test.
Üstte silik çizgi var ama alttaki çizgi beyaz çıkmış alttaki test bozukturBenimde ilk testimde hafif bir çizgi vardı bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım test onda biriey çıkmadı bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Yaa görebiliyorsunuz değil miVar gibi
Selam bugün kan verdim ancak maalesef negatif... 0.51 değerPredictor marka testten ben asla yanlış sonuç almadım burda ikinci çizgi de görünüyor silik de olsa
yarın tekrar yap bence pozitif inşallah beta da istediğin değerde çıkar
üzgünüm umarım en kısa sürede güzel haberler alırsınSelam bugün kan verdim ancak maalesef negatif... 0.51 değer
Bugün kaçıncı gününüz sizin iğne yaptı isenizSelam bugün kan verdim ancak maalesef negatif... 0.51 değer