erken gebelik testi

gggyyyggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
6
5
26
adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve o gün pembe leke geldi.ertesi gün bir daha yaptım tekrardan silik çizgi çıktı.ne yapmam gerekiyor .üstteki fotoğraf ilk yaptığım alttaki ikinci

Eklentiler

• IMG_2917.jpeg
    219,6 KB · Görüntüleme: 939
Gözünaydın. Hastaneye koş değerlerine baktır. Benim de iki günüm kaldı ama test falan yapmadım, adet geçmesini bekleyeceğim.

kızlar benim testtim de böyle çıkıyor çizgi olması gereken yerin sadece uçlar pembe ortada da gözle görebildiğim bi çizgi var acaba gebelik varmı

Benimde 6 gun kala dayanamadım yaptım sonra hemen kan verdim ama negatif yinede ümidimi kaybetmedim bekliyorum senin var gibi ama bnde bir kimyasal yasadım ozaman benmde boype cıkıyordu sattan 3 gun once insallah vardır

Eklentiler

• IMG_9573.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 705
Benimde 6 gun kala dayanamadım yaptım sonra hemen kan verdim ama negatif yinede ümidimi kaybetmedim bekliyorum senin var gibi ama bnde bir kimyasal yasadım ozaman benmde boype cıkıyordu sattan 3 gun once insallah vardır
ne çok ümitlenmeli sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için ne de ümidimiz kaybetmemeliyiz.rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah.kimyasal ne oluyor?

ne çok ümitlenmeli sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için ne de ümidimiz kaybetmemeliyiz.rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah.kimyasal ne oluyor?
Kimyasal once kanda yukselip snra ultrasında gorunmeden dusmesi oluyor aslında dusuk bile değil vucut kabul etmiyormus 100lu degerlerde kalıp kanama baslıyor
Aminnn en yakın zamanda insallhh herkese dua ediyorum Rabiim isteyen herkese nasip etsinn

Canım benim de böyle çıktı markası ney ? Ayrıca hamilemisin ?

Eklentiler

• 6134E19B-C664-45AE-B4BF-A2622784C113.jpeg
    179,1 KB · Görüntüleme: 531
Bende adete 4 kla yptim hem erken gebelik testi hemde normal gebelik çizgi silikti ama kan da çıkmadı

Kizlar merhaba benim de sizinkine benziyor yumurtlamadan 7 gun sonra erken gebelik testi yaptim dayanamadim ne dusunuyorsunuz cizgi cok garip geldi var mi yok mu belli degil. Daha cok erken biliyorum ama gogus hassasiyeti bas agrisi ve hafif adet olacakmis gibi kasilma yasadigim icin test yaptim henuz yerlesme kanamasi fln olmadi. Var mi boyle seyler hissettikten sonra idrar testinde negatf goren??

Kurumu çizgisi gibi duruyor ve çok erken test için adetinin geçmesini bekle canım inşallah olur

Me
Merhaba gebelik olabilir leke dediğiniz de yerleşme kanaması olabilir şuan ne durumdasınız merak ettim inşallah bebiş geliyordur istiyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…