benimde böyle cıkıyor bence yokEki Görüntüle 3488330 kızlar benim testtim de böyle çıkıyor çizgi olması gereken yerin sadece uçlar pembe ortada da gözle görebildiğim bi çizgi var acaba gebelik varmı
Benimde 6 gun kala dayanamadım yaptım sonra hemen kan verdim ama negatif yinede ümidimi kaybetmedim bekliyorum senin var gibi ama bnde bir kimyasal yasadım ozaman benmde boype cıkıyordu sattan 3 gun once insallah vardıradetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve o gün pembe leke geldi.ertesi gün bir daha yaptım tekrardan silik çizgi çıktı.ne yapmam gerekiyor .üstteki fotoğraf ilk yaptığım alttaki ikinci
ne çok ümitlenmeli sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için ne de ümidimiz kaybetmemeliyiz.rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah.kimyasal ne oluyor?Benimde 6 gun kala dayanamadım yaptım sonra hemen kan verdim ama negatif yinede ümidimi kaybetmedim bekliyorum senin var gibi ama bnde bir kimyasal yasadım ozaman benmde boype cıkıyordu sattan 3 gun once insallah vardır
normalde yarın adet tarihim onu bekliyorum olmazsam gideceğim doktoraHayırlısı olsun cnm gebelik var gibi gözüküyor kan testi vermen gerekiyor
öyle yapacağım bekliyorum inşallah yanıltmaz .Bende gördüm çizgiyi var gibi ama dayanbilirsen adet gününde kanı ver
benimde yarın âdet günüm normalde bekleyeceğim olmazsam gideceğimGözünaydın. Hastaneye koş değerlerine baktır. Benim de iki günüm kaldı ama test falan yapmadım, adet geçmesini bekleyeceğim.
Kimyasal once kanda yukselip snra ultrasında gorunmeden dusmesi oluyor aslında dusuk bile değil vucut kabul etmiyormus 100lu degerlerde kalıp kanama baslıyorne çok ümitlenmeli sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için ne de ümidimiz kaybetmemeliyiz.rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah.kimyasal ne oluyor?
Canım benim de böyle çıktı markası ney ? Ayrıca hamilemisin ?adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve o gün pembe leke geldi.ertesi gün bir daha yaptım tekrardan silik çizgi çıktı.ne yapmam gerekiyor .üstteki fotoğraf ilk yaptığım alttaki ikinci
Bende adete 4 kla yptim hem erken gebelik testi hemde normal gebelik çizgi silikti ama kan da çıkmadıadetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve o gün pembe leke geldi.ertesi gün bir daha yaptım tekrardan silik çizgi çıktı.ne yapmam gerekiyor .üstteki fotoğraf ilk yaptığım alttaki ikinci
hem artımed hemde nimo diye 2 markanında yaptı ikiside silik çıktı simdi en iyisi dedikleri predictoru deneyeceğim bugün sonuclarını yazarımCanım benim de böyle çıktı markası ney ? Ayrıca hamilemisin ?
Predictor ne çıkaracak bakalımhem artımed hemde nimo diye 2 markanında yaptı ikiside silik çıktı simdi en iyisi dedikleri predictoru deneyeceğim bugün sonuclarını yazarım
Kurumu çizgisi gibi duruyor ve çok erken test için adetinin geçmesini bekle canım inşallah olurKizlar merhaba benim de sizinkine benziyor yumurtlamadan 7 gun sonra erken gebelik testi yaptim dayanamadim ne dusunuyorsunuz cizgi cok garip geldi var mi yok mu belli degil. Daha cok erken biliyorum ama gogus hassasiyeti bas agrisi ve hafif adet olacakmis gibi kasilma yasadigim icin test yaptim henuz yerlesme kanamasi fln olmadi. Var mi boyle seyler hissettikten sonra idrar testinde negatf goren??Eki Görüntüle 3492123
Merhaba gebelik olabilir leke dediğiniz de yerleşme kanaması olabilir şuan ne durumdasınız merak ettim inşallah bebiş geliyordur istiyorsanızadetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve o gün pembe leke geldi.ertesi gün bir daha yaptım tekrardan silik çizgi çıktı.ne yapmam gerekiyor .üstteki fotoğraf ilk yaptığım alttaki ikinci