Erken gebelik testi

cocostore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
14
7
23
Erken gebelik testi yaptım (prodoctor) adetime 5gün var sizce kuruma çizgisimi yoksa gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_0231.jpeg
    IMG_0231.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 250
Hayırlısı olsun 🧿🧿🧿🧿 yumurtlama günlerini mi değerlendirmiştiniz
28 günde bir regl oluyorum, başlangıçtan 14. Gün olarak evet değerlendirdik, ama ovulasyon testi falan yapmadım. 2 gün önce test verdim beta hcg 283 , progesteron 18 çıktı, bugün sonucum çıkacak umarım her şey yokundadır, bundan önceki dış gebelikti biraz gerginiz ondan, bu arada bugün regli günümdü:) 7 gün öncesinde öğrenip hızlıca harekete geçtik değerleri bilelim diye 🙏🏻

28 günde bir regl oluyorum, başlangıçtan 14. Gün olarak evet değerlendirdik, ama ovulasyon testi falan yapmadım. 2 gün önce test verdim beta hcg 283 , progesteron 18 çıktı, bugün sonucum çıkacak umarım her şey yokundadır, bundan önceki dış gebelikti biraz gerginiz ondan, bu arada bugün regli günümdü:) 7 gün öncesinde öğrenip hızlıca harekete geçtik değerleri bilelim diye 🙏🏻
Hayırlısı olsun inşallah 🧿🙏🏽💘 bizde bu ay adet bitiminden başlayarak 1 gün arayla devam ettik yumurtlama testimde dün ve bugün koyu görünüyordu yine devam edicez umarım bizimde tutar 🥹💘

Erken gebelik testlerine çok güvenmeyin derim benim de ilk testim böyle pozitif var gibi duruyor çünkü sizde de ama sonra ki yaptığım 3test negatif çıktı , pazartesi günü gittim kan verdim adetim 1gün gecikti sadece değerim yüksek çıktı gebelik var , kan verin ya da kaset test yapın reglden 1gün önce felan en erken
Canım benimde prodoctor silik çıktı ama kaset test negatif çıktı sende de mi bu şekilde olmuştu ama baya uzun zamandır prodoctor kullanıyorum hiç kuruma çizgisi bile çıkarmamıştı sence varımdır bugün yumurtlamanın 10.günü

Eklentiler

• IMG_6117.jpeg
    IMG_6117.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6114.jpeg
    IMG_6114.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 15
Canım benimde prodoctor silik çıktı ama kaset test negatif çıktı sende de mi bu şekilde olmuştu ama baya uzun zamandır prodoctor kullanıyorum hiç kuruma çizgisi bile çıkarmamıştı sence varımdır bugün yumurtlamanın 10.günü
Erken gebelik testlerim ya negatif ya da çok silik çizgi çıkıyordu , adetinden 1günde yap kesin sonuç veriyor ben 8haftalık hamileyim şuan inşallah sende beklediğin sonucu alırsın 🌸

X