Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde başka teset varsa onu da dene benceEki Görüntüle 3435125 kızlar sizce hamile miyim bakar mısınız![]()
Başka testim yok da kan tahlili verecem bugünElinde başka teset varsa onu da dene bence
Ya hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın :)Başka testim yok da kan tahlili verecem bugün
İnşallah teşekkür ederimYa hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
Benimde randevum var artışa bakıcaklar 28.81 le öğrendim içim rahat etmedi az önce bidaha test yaptım bak çizgi hemen böyle çıktı senin adetin gecikti miİnşallah teşekkür ederim![]()
Ben klomen tedavisi görüyorum 10 Mayıs yumurtlama günümde adetim düzensiz doktorum haftaya çarşamba gebelik testi ver dedi ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu sabahBenimde randevum var artışa bakıcaklar 28.81 le öğrendim içim rahat etmedi az önce bidaha test yaptım bak çizgi hemen böyle çıktı senin adetin gecikti mi
İnşaallah vardır belirtilerin varmıydıBen klomen tedavisi görüyorum 10 Mayıs yumurtlama günümde adetim düzensiz doktorum haftaya çarşamba gebelik testi ver dedi ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu sabah
Sadece gögüsüm şiş ve ucu ağrıyor bazen de karnımda sancı var 1-2 gün öncede adet olacak gibi belim ağrıdıİnşaallah vardır belirtilerin varmıydı
İnşallah güzel bir artış olmuşturBenimde randevum var artışa bakıcaklar 28.81 le öğrendim içim rahat etmedi az önce bidaha test yaptım bak çizgi hemen böyle çıktı senin adetin gecikti mi
Vardır inşallah ikisininde belirtileri benzediği için insan ayırt edemiyoSadece gögüsüm şiş ve ucu ağrıyor bazen de karnımda sancı var 1-2 gün öncede adet olacak gibi belim ağrıdı
İnşallahİnşallah güzel bir artış olmuştur![]()
Bene hala ara ara adet ve karın ağırısı çekiyorumVardır inşallah ikisininde belirtileri benzediği için insan ayırt edemiyo
İnşallah bakalım kan tahlili sonucu netleşir herşeyVardır inşallah ikisininde belirtileri benzediği için insan ayırt edemiyo
Aynen yazarsın banada merak ettim :)İnşallah bakalım kan tahlili sonucu netleşir herşey
Öğleden sonra sonuç çıkınca haber veririmAynen yazarsın banada merak ettim :)
TamamÖğleden sonra sonuç çıkınca haber veririm![]()