Erken gebelik testi

Ya çok üzüldüm ümidim vardı bu sefer adetten önce mi yaptınız testi
Adet gecikmesinij 2. Gününde yaptım,hatta ana sayfada "hayal kırıklığı" diye başlığım var orda paylaşmıştım görebilirsiniz testlerimi,ben de gerçekten yıkıldım ama birkaç gün sonra yeniden kan vermeyi planlıyorum,çünkü çok belirgindi çizgi ya,ama inşallah sizin vardır

İnşAllah sizinde vardır kaç gündür bu testi araştırıyorum eczacılar bi kaç doktor teste güvenebilirsin dedi inşallah hamile haberlerimizi de vermek nasip olur canım

İnşAllah sizinde vardır kaç gündür bu testi araştırıyorum eczacılar bi kaç doktor teste güvenebilirsin dedi inşallah hamile haberlerimizi de vermek nasip olur canım
Ayy,inşallah kan testi hatalıdır ya ben de ne zamandır araştırıyorum çoğu kişide doğru sonuç vermiş ya off dün akşamdan beri beynim yandı düşünmekten bunu inşallah alırız ikimiz de güzel haberler

Bi de ben buranın ana sayfasında sanmıştım pardon gebeliğe hazırlık başlığının ana sayfasındaydı paylaştığım testler,bulamadıysan resmini burdan da atabilirim
Buldum baktım canım benim ki renkli sende biraz grimsi gözüküyor belki fotodan dolayı da öyle çıkmış olabilir

Bence hamilesin canım 5 ve üzeri gebelik oluyor ama çok arada bir değer. İki gün sonra tekrar kan verip artışa bakman gerek inşallah sağlıkla devam eder
Bu şekilde çıktı bu sabahta kan verdim adetim 2 gün geçti 1.20 çıktı sonradan yükselir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…