- 23 Eylül 2021
- 209
- 90
- 48
- 35
- Konu Sahibi Mossokarsu
-
Adet gecikmesinij 2. Gününde yaptım,hatta ana sayfada "hayal kırıklığı" diye başlığım var orda paylaşmıştım görebilirsiniz testlerimi,ben de gerçekten yıkıldım ama birkaç gün sonra yeniden kan vermeyi planlıyorum,çünkü çok belirgindi çizgi ya,ama inşallah sizin vardırYa çok üzüldüm ümidim vardı bu sefer adetten önce mi yaptınız testi
İnşAllah sizinde vardır kaç gündür bu testi araştırıyorum eczacılar bi kaç doktor teste güvenebilirsin dedi inşallah hamile haberlerimizi de vermek nasip olur canımAdet gecikmesinij 2. Gününde yaptım,hatta ana sayfada "hayal kırıklığı" diye başlığım var orda paylaşmıştım görebilirsiniz testlerimi,ben de gerçekten yıkıldım ama birkaç gün sonra yeniden kan vermeyi planlıyorum,çünkü çok belirgindi çizgi ya,ama inşallah sizin vardır
Ayy,inşallah kan testi hatalıdır ya ben de ne zamandır araştırıyorum çoğu kişide doğru sonuç vermiş ya off dün akşamdan beri beynim yandı düşünmekten bunuİnşAllah sizinde vardır kaç gündür bu testi araştırıyorum eczacılar bi kaç doktor teste güvenebilirsin dedi inşallah hamile haberlerimizi de vermek nasip olur canım
Hemen çıktı mı sende deAyy,inşallah kan testi hatalıdır ya ben de ne zamandır araştırıyorum çoğu kişide doğru sonuç vermiş ya off dün akşamdan beri beynim yandı düşünmekten bunuinşallah alırız ikimiz de güzel haberler
Ayyyyy evet pembeleşmiş belirginleşmiş sağlıkla gelsin inşallahSizce test ilerlemiş mi koyuluk ve renk bakımından
Evet ilk dakikada çıktı bende,sonra heyecanlandım hemen koştum hastaneye ve 0.3 çıktı,aklımı tek kurcalayan,benim hep 0.1 çıkardı 3 olmuş ya hani acaba yükseliyo mu düşüncesi. O yüzden birkaç güne tekrarlayacağım testiHemen çıktı mı sende de
İnşAllahAyyyyy evet pembeleşmiş belirginleşmiş sağlıkla gelsin inşallah
Bi de ben buranın ana sayfasında sanmıştım pardon gebeliğe hazırlık başlığının ana sayfasındaydı paylaştığım testler,bulamadıysan resmini burdan da atabilirimHemen çıktı mı sende de
Buldum baktım canım benim ki renkli sende biraz grimsi gözüküyor belki fotodan dolayı da öyle çıkmış olabilirBi de ben buranın ana sayfasında sanmıştım pardon gebeliğe hazırlık başlığının ana sayfasındaydı paylaştığım testler,bulamadıysan resmini burdan da atabilirim
Yok gri değil zaten ilk dakikada çıktı ve pembe renkteBuldum baktım canım benim ki renkli sende biraz grimsi gözüküyor belki fotodan dolayı da öyle çıkmış olabilir
Kızlar şimdide böyle çıktı test kan verdim bugün 5 çıktı
Biraz kanama geliyor 2 kez geldi korkuyorum daha önce düşük yaşadım çünküKızlar şimdide böyle çıktı test kan verdim bugün 5 çıktı
Kimsr yok muuAyyyyy evet pembeleşmiş belirginleşmiş sağlıkla gelsin inşallah
Bence hamilesin canım 5 ve üzeri gebelik oluyor ama çok arada bir değer. İki gün sonra tekrar kan verip artışa bakman gerek inşallah sağlıkla devam ederKimsr yok muu
İnşAllahBence hamilesin canım 5 ve üzeri gebelik oluyor ama çok arada bir değer. İki gün sonra tekrar kan verip artışa bakman gerek inşallah sağlıkla devam eder
İnşAllah
Bence hamilesin canım 5 ve üzeri gebelik oluyor ama çok arada bir değer. İki gün sonra tekrar kan verip artışa bakman gerek inşallah sağlıkla devam eder
Bu şekilde çıktı bu sabahta kan verdim adetim 2 gün geçti 1.20 çıktı sonradan yükselir mi acabaBence hamilesin canım 5 ve üzeri gebelik oluyor ama çok arada bir değer. İki gün sonra tekrar kan verip artışa bakman gerek inşallah sağlıkla devam eder
Ya senin testlerin git gide koyulaşıyor. Nasıl kanda negatif çıkıyor anlamıyorum. Başka bir yerde kan verme imkanın varsa başka bir yerde ver baya pozitif bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?