- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Adet öncesi belirtileriniz var mıydıkızlar bugün reglimin 2.günü ama hala olmadım. kasıklarımda hafif sancı, göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntım var. sabah kalktığımda üşüyorum, geceleri çok terliyorum. her seyi ben mi gebeliğe yoruyorum bilmiyorum ama bugün erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. yarın yolculuğa çıkacağım o yüzden en erken çarsamba günü kan testi verebilicem. sizce var mı? gözle daha net gözüküyor ve ilk 5 dk içinde çıktı. esim psikolojimi bozduğunu söylediği için onun yanında fotografını çekemedimsonradan çektim.
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınsimdi de kabız oldum. normalde hiç öyle bir sorun yaşamadım liseden beri. psikolojik değildir inşallah
belirtiler de dün başladı. regl olacakmışım gibi ama kasığımın sağ tarafında oluyor kramplar sadeceAdet öncesi belirtileriniz var mıydı
Canım teste göre var ama çok yeni gibi görünüyor hayırlı olsun inşallah
İnşallah vardır canım benim tekrarla ilk idrarla kötüleşme var mı bak
gebelik yokmus bugün sabah hafif kanamam başlamıştı zatenMisafir geleceği zaman benimkide öyle
Ne zaman be ne zaman nasip olacakgebelik yokmus bugün sabah hafif kanamam başlamıştı zatendoktor ilaca başladı. ayın 15inde tekrar bakacak yumurta büyüdü mü diye
Nasip canım hiç üzülme bidaha denerizgebelik yokmus bugün sabah hafif kanamam başlamıştı zatendoktor ilaca başladı. ayın 15inde tekrar bakacak yumurta büyüdü mü diye
esim de tekrar muayene oldu doktor ameliyat olması lazım dediNasip canım hiç üzülme bidaha deneriz
Varikosel mi varesim de tekrar muayene oldu doktor ameliyat olması lazım dedi
evet 3.7 mm. doktor değerlerin iyi dedi sadece morfoloji %1 çıktı. diğer değerleri yüksek. bence ameliyat ol dedi de doktor bakıcaz valla.Varikosel mi var
Hadi ya çok geçmiş olsun canım benim eşimde de varikosel var ama ilet seviye değilevet 3.7 mm. doktor değerlerin iyi dedi sadece morfoloji %1 çıktı. diğer değerleri yüksek. bence ameliyat ol dedi de doktor bakıcaz valla.
valla bıktım artıkHadi ya çok geçmiş olsun canım benim eşimde de varikosel var ama ilet seviye değil
Femera da iyi ilaç tekrar denersiniz ümidini kaybetme olur allahın izniylevalla bıktım artıkbir de benim doltor femara başladı nasıl olacak nasıl yapacaz bilmiyorum simdi
esimin doktoru su anlık her sabah bal-polen karisimi yap ye dedi. en azından kısa bir süre için değerlerini yükseltir dedi. bakıcaz valla ama doktor femara başlayınca çok ümitlenmiştim. esimin doktoru mahvetti beniFemera da iyi ilaç tekrar denersiniz ümidini kaybetme olur allahın izniyle
İnan ki bilmiyorum ama biz doktora gittiğimiz de varikosel ameliyatı ise eğer sizinkide ben onun için konuşuyorum şuanda toparlanması 2 yılı bulur demişti bana inşallah hemen olur kafandan çıkar bakalım belki rabbim ol der ve oluresimin doktoru su anlık her sabah bal-polen karisimi yap ye dedi. en azından kısa bir süre için değerlerini yükseltir dedi. bakıcaz valla ama doktor femara başlayınca çok ümitlenmiştim. esimin doktoru mahvetti beniesim de ağustos ayına kadar ameliyat olmak istemiyor. su an tatile geldik ve dinlenmek istiyorum biraz diyor. o da haklı valla. bu ay denicem femara olmazsa esimin ameliyatından sonra tekrar baslarım bir de bu ameliyattan sonra ne zaman tekrar cinsel ilişki olabiliyor? doktora bu sekil soramadım utandığım için ne zaman toparlar ameliyattan sonra dedim. 2 gün dinlenmesi yeter sonra normal hayatına devam edebilir dedi adam yaşlıydı. herhalde aklına gelmedi hiç
bize ameliyat mikrocerrahi ile olacak dedi. esim ağır iste çalışıyor olmasına rağmen 15günde işe dönebilir dedi. hatta ameliyat yarım saat sürüyor falan dedi. ay anlamadım vallaİnan ki bilmiyorum ama biz doktora gittiğimiz de varikosel ameliyatı ise eğer sizinkide ben onun için konuşuyorum şuanda toparlanması 2 yılı bulur demişti bana inşallah hemen olur kafandan çıkar bakalım belki rabbim ol der ve olur
Ee öyleyse korkacak bişey yok kafanızı dinleyin sonra çaresine bakarsınızbize ameliyat mikrocerrahi ile olacak dedi. esim ağır iste çalışıyor olmasına rağmen 15günde işe dönebilir dedi. hatta ameliyat yarım saat sürüyor falan dedi. ay anlamadım valla
inşallah ya hiçbir bilgim yok konuyla ilgiliEe öyleyse korkacak bişey yok kafanızı dinleyin sonra çaresine bakarsınız
Allah nasip edecekse ediyor emin olinşallah ya hiçbir bilgim yok konuyla ilgili
bu ay ilaca başladım bakalım nolucak vallaCanım bu ay olmadıysa önümüzdeki aylar testler de artık güven vermiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?