- 16 Kasım 2023
- 26
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi aleyalara35
arkadaşlar ilişkiden 28 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif doğru mudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimDoğrudur
Bat ne zaman kiarkadaşlar ilişkiden 28 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif doğru mudur
12 ocakta regl oldum 18 inde ilişki oldu sonra 8 şubatta regl oldum reglim bitince test yaptım az gelmişti negatif çıktıBat ne zaman ki
Tam 28 gün geçmiş üstünden ilişkinin negatif çıktı ondan sordum12 ocakta regl oldum 18 inde ilişki oldu sonra 8 şubatta regl oldum reglim bitince test yaptım az gelmişti negatif çıktı
Hm, anladım yüksek ihtimalle yoktur, kaç günde bir regl oluyorsun pekiTam 28 gün geçmiş üstünden ilişkinin negatif çıktı ondan sordum
28 günde bir oluyorum ve hap kullanıyorum o da az gelmesini tetikliyo olabilirHm, anladım yüksek ihtimalle yoktur, kaç günde bir regl oluyorsun peki
Hm anladım şimdi, yüksek ihtimalle gebelik yoktur, bebiş isteminiz var mıydı28 günde bir oluyorum ve hap kullanıyorum o da az gelmesini tetikliyo olabilir
Şu an istemiyorum canım o yüzden hap kullanıyorumHm anladım şimdi, yüksek ihtimalle gebelik yoktur, bebiş isteminiz var mıydı
Bence de yoktur yoksa çıkardı bence canım şimdiki reglime 11 gün varHm anladım şimdi, yüksek ihtimalle gebelik yoktur, bebiş isteminiz var mıydı
Hm, anladımŞu an istemiyorum canım o yüzden hap kullanıyorum
İlişkiden sonra regl olmuşsunuz diye algıladım doğru muBence de yoktur yoksa çıkardı bence canım şimdiki reglime 11 gün var
Evet canım oldum hatta bittikten sonra test yaptım tekrar 7 gün sürdü 8. Gün test yaptım negatifti yaniİlişkiden sonra regl olmuşsunuz diye algıladım doğru mu
İçin rahat olsun canım hamilelik yokturEvet canım oldum hatta bittikten sonra test yaptım tekrar 7 gün sürdü 8. Gün test yaptım negatifti yani