Erken gebelik testi

KSAzab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2024
19
2
1
27
Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti test alıp yaptım bugün dibinde bir çizgi var ama anlayamadım testmi bozuk negatifmi

Eklentiler

• IMG_0777.jpeg
    158,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu test de bozuk sanırım dimi?

Eklentiler

• IMG-20240123-WA0004.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 68
En bastaki pozitiv bu ise belirtisiz olmus bende dün yaptim regle 5 gün kala negativ cikti beklemek en dogrusu stresten uzak
Son adetim 15 Aralık'tı. Genelde 2 gün gecikmesi normaldi benim için. 17si desek, 6 günlük gecikmem var. Hof ya bir tane test almıştım. Şimdi sabırsızlanıyorum.

Son adetim 15 Aralık'tı. Genelde 2 gün gecikmesi normaldi benim için. 17si desek, 6 günlük gecikmem var. Hof ya bir tane test almıştım. Şimdi sabırsızlanıyorum.
Pardon. Ben her iki Foto ayni kisiye ait sanmistim sizin testin ust kismi dagilmis yani olmamis o test bir test daha yapin derim bir hafta gecikmeniz var

Pardon. Ben her iki Foto ayni kisiye ait sanmistim sizin testin ust kismi dagilmis yani olmamis o test bir test daha yapin derim bir hafta gecikmeniz var
Evet evet, başkasının konusuna dahil oldum. yarin yeni bir test alayım madem. Bu kıpırtı ile duramicam. Çok teşekkür ederim.

En bastaki pozitiv bu ise belirtisiz olmus bende dün yaptim regle 5 gün kala negativ cikti beklemek en dogrusu stresten uzak
Evet ama hamile degilmişim testlere güvenim yok kolay kolayda test yapmazdım zaten ilk defa 6 gün gecikmem oldu doktora gidip sordum stresden oluyor dedi düşünmeyin falan dedi

Ahh ah yaptım ve negatif çıktı. Kesin daha belli olmuyor derken yaklaşık bi saat önce kırmızı kart yedim. 2 senedir şaşmayan reglim bu ay 10 gün şaştı. Boşuna ümitlendim.
Ay gerçekten bu nedir ya bende öyleyim 8gün gecikmedeyim ve birşey çıkmıyor ve de olamıyorum agrı çekiyorum nedir bu kadınların derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…