Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi bidaha deneArkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti test alıp yaptım bugün dibinde bir çizgi var ama anlayamadım testmi bozuk negatifmi
Benim başıma da aynısı geldi merak ediyorum hamile misinizArkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti test alıp yaptım bugün dibinde bir çizgi var ama anlayamadım testmi bozuk negatifmi
En bastaki pozitiv bu ise belirtisiz olmus bende dün yaptim regle 5 gün kala negativ cikti beklemek en dogrusu stresten uzakBu test de bozuk sanırım dimi?
Son adetim 15 Aralık'tı. Genelde 2 gün gecikmesi normaldi benim için. 17si desek, 6 günlük gecikmem var. Hof ya bir tane test almıştım. Şimdi sabırsızlanıyorum.En bastaki pozitiv bu ise belirtisiz olmus bende dün yaptim regle 5 gün kala negativ cikti beklemek en dogrusu stresten uzak
Pardon. Ben her iki Foto ayni kisiye ait sanmistim sizin testin ust kismi dagilmis yani olmamis o test bir test daha yapin derim bir hafta gecikmeniz varSon adetim 15 Aralık'tı. Genelde 2 gün gecikmesi normaldi benim için. 17si desek, 6 günlük gecikmem var. Hof ya bir tane test almıştım. Şimdi sabırsızlanıyorum.
Evet evet, başkasının konusuna dahil oldum. yarin yeni bir test alayım madem. Bu kıpırtı ile duramicam. Çok teşekkür ederim.Pardon. Ben her iki Foto ayni kisiye ait sanmistim sizin testin ust kismi dagilmis yani olmamis o test bir test daha yapin derim bir hafta gecikmeniz var
Bu test de bozuk sanırım
Evet ama hamile degilmişim testlere güvenim yok kolay kolayda test yapmazdım zaten ilk defa 6 gün gecikmem oldu doktora gidip sordum stresden oluyor dedi düşünmeyin falan dediEn bastaki pozitiv bu ise belirtisiz olmus bende dün yaptim regle 5 gün kala negativ cikti beklemek en dogrusu stresten uzak
Degilim en iyisi kan testiBenim başıma da aynısı geldi merak ediyorum hamile misiniz
Haber verin bizedeEvet evet, başkasının konusuna dahil oldum. yarin yeni bir test alayım madem. Bu kıpırtı ile duramicam. Çok teşekkür ederim.
Evin yakınında bir eczane vardi gittim ama kaset test vardi aldim. Yarın sabah yapicam artık. Bakalim ne çıkacak.Haber verin bizede
Yaptınızmı testiEvin yakınında bir eczane vardi gittim ama kaset test vardi aldim. Yarın sabah yapicam artık. Bakalim ne çıkacak.
Ahh ah yaptım ve negatif çıktı. Kesin daha belli olmuyor derken yaklaşık bi saat önce kırmızı kart yedim. 2 senedir şaşmayan reglim bu ay 10 gün şaştı. Boşuna ümitlendim.Yaptınızmı testi
Ay gerçekten bu nedir ya bende öyleyim 8gün gecikmedeyim ve birşey çıkmıyor ve de olamıyorum agrı çekiyorum nedir bu kadınların derdiAhh ah yaptım ve negatif çıktı. Kesin daha belli olmuyor derken yaklaşık bi saat önce kırmızı kart yedim. 2 senedir şaşmayan reglim bu ay 10 gün şaştı. Boşuna ümitlendim.