Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde 6 7 gün var, büyük ihtimalle çıkaererkem gebelik testinde. Ne gibi belirtileriniz var? Bende şüpheleniyorum ama adet belirtisi sankikızlar kızlar nasılsınızzzz? gebelik belirtilerim var erken gebelik testini ne zaman yapmam lazım? prodoctor erken gebelik testi aldım. adete 6 7 gün var şuan. yapsam çıkar mııı? deneyimi olanlar yazabilir miii?
ne gibi belirtini var kızlar ? Bebhkızlar kızlar nasılsınızzzz? gebelik belirtilerim var erken gebelik testini ne zaman yapmam lazım? prodoctor erken gebelik testi aldım. adete 6 7 gün var şuan. yapsam çıkar mııı? deneyimi olanlar yazabilir miii?
Göğüs ağrısı sağ kasığımda oturup kalkarken batma yanma oluyor, ama adet önceside böyle oluyor anlayamadımne gibi belirtini var kızlar ? Bebh
Dün bende test yaptım cıkmadı bende beyaz akıntı var yorgunluk var ama sizinki belirtilere daha cok benzıyor benimki adet Olcam gibi ayırt edemedimSik idrar, kokusuz sari akintim. Asiri Yorgunluk, adet agrisi gidip geliyor, yumurtalik da agri, rahmet batma. Bugun meme uc larim’sizliyor ve adet gelcek gibi agri
Bu belirtiler hamilelik habercisi olduğu gibi pskolojik de olabilir ama bence test alıp yapabilirsin erken olanlardan .Sik idrar, kokusuz sari akintim. Asiri Yorgunluk, adet agrisi gidip geliyor, yumurtalik da agri, rahmet batma. Bugun meme uc larim’sizliyor ve adet gelcek gibi agri
aslına bakarsan hamile de olsan herkeste görülen sık belirtiler sende de olacak diye bir durum yok bende aksık batması bile olmadı ağrı sızı gögüslerde hassasiyet hiç olmadı.Dün bende test yaptım cıkmadı bende beyaz akıntı var yorgunluk var ama sizinki belirtilere daha cok benzıyor benimki adet Olcam gibi ayırt edemedim
Iste anlamadim bende. Insan positif bekliyor cnku guzel degerlendirdik. Benim ilk hamileligimde 5 gun once test yapmistim silik cizgi cikmisti. Snra ztn kan tahlil ile gebelik netlesmistiDün bende test yaptım cıkmadı bende beyaz akıntı var yorgunluk var ama sizinki belirtilere daha cok benzıyor benimki adet Olcam gibi ayırt edemedim
Evet biliyorum. Ondan beklemeyi tercih ediyorum. Gec dölleme olabilirBu belirtiler hamilelik habercisi olduğu gibi pskolojik de olabilir ama bence test alıp yapabilirsin erken olanlardan .
Ben ilk hamileliğim gec öğrendiğim için direk kıpkırmızı cıkmıstı adetim düzensiz oldugu için 6 haftalık falanmış şimdi kontrol ediyorum ama yok gibi hissediyorum, 18 ya da 19 kasımda adet olmam gerekiyorIste anlamadim bende. Insan positif bekliyor cnku guzel degerlendirdik. Benim ilk hamileligimde 5 gun once test yapmistim silik cizgi cikmisti. Snra ztn kan tahlil ile gebelik netlesmisti
Benim adet öncesi normalde hep olur göğüs agrısı ve kasıkta batma o yuzden %50 şans veriyorumaslına bakarsan hamile de olsan herkeste görülen sık belirtiler sende de olacak diye bir durum yok bende aksık batması bile olmadı ağrı sızı gögüslerde hassasiyet hiç olmadı.
o arada kalma hissi çok değişik zatenBen ilk hamileliğim gec öğrendiğim için direk kıpkırmızı cıkmıstı adetim düzensiz oldugu için 6 haftalık falanmış şimdi kontrol ediyorum ama yok gibi hissediyorum, 18 ya da 19 kasımda adet olmam gerekiyor
Ay benim gibi 19 kasim hadi bakalim. Senin belirtilerin ne zaman basladi ? Benim adetten 10 gun once ydi sanirimBen ilk hamileliğim gec öğrendiğim için direk kıpkırmızı cıkmıstı adetim düzensiz oldugu için 6 haftalık falanmış şimdi kontrol ediyorum ama yok gibi hissediyorum, 18 ya da 19 kasımda adet olmam gerekiyor
Ben birini tanıyorum hamile kaldığını ilk günden bilirmiş içinde bir şey kımıldamış 7 çocuğu var 7 sini de öyle bilmişBenim adet öncesi normalde hep olur göğüs agrısı ve kasıkta batma o yuzden %50 şans veriyorum
Benim adet öncesi normalde hep olur göğüs agrısı ve kasıkta batma o yuzden %50 şans veriyorumaslına bakarsan hamile de olsan herkeste görülen sık belirtiler sende de olacak diye bir durum yok bende aksık batması bile olmadı ağrı sızı gögüslerde hassasiyet hiç olmadı.
o arada kalma hissi çok değişik zaten
o zaman ne diyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah.
Benimde adetten 10 gün önceAy benim gibi 19 kasim hadi bakalim. Senin belirtilerin ne zaman basladi ? Benim adetten 10 gun once ydi sanirim
Allah allah nasil oluyorBen birini tanıyorum hamile kaldığını ilk günden bilirmiş içinde bir şey kımıldamış 7 çocuğu var 7 sini de öyle bilmiş
ayniyiz desene hadi bakalim burda haber edelip birbirimiziBenim adet öncesi normalde hep olur göğüs agrısı ve kasıkta batma o yuzden %50 şans veriyorum
Benimde adetten 10 gün önce
Ozaman o 4 aydan önce öğrenmemiş herhaldeBen birini tanıyorum hamile kaldığını ilk günden bilirmiş içinde bir şey kımıldamış 7 çocuğu var 7 sini de öyle bilmiş