Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testleri yanilma payi oluyormuş tekrar deneyin testiReglime 2 gün varken prodoctor test yaptım negatif çıktı, bugün regl günüm ama hiç belirtim yok sadece ara sıra oluşan sancım oluyor. Normalde regl öncesi lekelenmem olurdu öyle bişey yaşamıyorum tam aksine akıntım arttı, testin yanılma payı var mıdır
Bi kaç gün daha bekleyip tekrarlayacağım tabi regl olmazsamErken gebelik testleri yanilma payi oluyormuş tekrar deneyin testi
Sabah tekrarlaybilirsinizBi kaç gün daha bekleyip tekrarlayacağım tabi regl olmazsam
Bu ay rahim filmi çektirdim ondan dolayı gecikme de olabilirmiş aslındaSabah tekrarlaybilirsiniz
Bence bi kaç gün daha bekle henüz erken, beklemek çok zor ama biliyorumBende 19 nisanda regl günüm erken gebelik yapmamak için zor duruyorum
İnşallah adet olmam kuzumBence bi kaç gün daha bekle henüz erken, beklemek çok zor ama biliyorum
İnşallah canım bende olmadım hala 3 gün geçti ama rahim filmi çektirmiştim ondan dolayı mı gecikti acabaİnşallah adet olmam kuzum
Canım belkide hamilesinnnnİnşallah canım bende olmadım hala 3 gün geçti ama rahim filmi çektirmiştim ondan dolayı mı gecikti acaba
Yaa inşallah canım, ama reglime 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıkmıştıCanım belkide hamilesinnnn
Öyle çıkar regl geçince yap pozitif çıkar benceYaa inşallah canım, ama reglime 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıkmıştı
Pazartesi test alıp salı ilk idrarla yapıcam adet olmazsam tabiÖyle çıkar regl geçince yap pozitif çıkar bence
benimde 29 nisan dayanamadim dun yaptim negatif cikti daha cok erken biliyorum ama belirtileri tasiyinca insan duramiyor yapmadan :)Bende 19 nisanda regl günüm erken gebelik yapmamak için zor duruyorum
Kız sen daha da erken yapmışsın :))))benimde 29 nisan dayanamadim dun yaptim negatif cikti daha cok erken biliyorum ama belirtileri tasiyinca insan duramiyor yapmadan :)
Benimde bat 19 dün yaptım negatif çıktı bugün yine yaptım çok net ikinci çizgi çıktı hemen gittim kan verdim hcg değerim 7.1 bir çıktı çok erken öğrenmiş oldumBende 19 nisanda regl günüm erken gebelik yapmamak için zor duruyorum
Kız sen daha da erken yapmışsın :)))
Erken gebelik testi mi yaptın peki kaset test miBenimde bat 19 dün yaptım negatif çıktı bugün yine yaptım çok net ikinci çizgi çıktı hemen gittim kan verdim hcg değerim 7.1 bir çıktı çok erken öğrenmiş oldum
Erken gebelikErken gebelik testi mi yaptın peki kaset test mi