• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

betulrahimi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
793
181
23
23
Ovulasyon tarihimin üzerinden 10 gün geçti adetime 9 kala yumurtlama gördüm yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti bugün erken gebelik testi aldım ama yapmadım adetimin bu gün gecikmesinin 2. Günü yumurtlamadan 8 gün sonra yani adetime 1 gün kala negatif çıktı sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı ilişkinin üzerinden 10 gün geçti adetimin 2. Gün gecikməsi

Ovulasyon tarihimin üzerinden 10 gün geçti adetime 9 kala yumurtlama gördüm yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti bugün erken gebelik testi aldım ama yapmadım adetimin bu gün gecikmesinin 2. Günü yumurtlamadan 8 gün sonra yani adetime 1 gün kala negatif çıktı sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı ilişkinin üzerinden 10 gün geçti adetimin 2. Gün gecikməsi
Bence 1 gün daha bekleyin sabah yapın daha garanti olsun kırmızılar gelmedigi taktirde umut hep vardır ☺️

Yaptım hem erken gebelik testi hem de ovulasyon ovulasyon kırmızı silik çıktı diğeri NEGATİF ama böyle parça parça beyaz bişi geldi tuvaletimi yaparken

Back